Index / Huis / Hoe maak je een muur te bouwen op de top van Carpet

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur te bouwen op de top van Carpet

Bij het toevoegen van een wand in een bestaande afgewerkte kamer, is het vaak wenselijk om de mogelijkheid van het verwijderen van de wand later verlaten. Wanneer de kamer is reeds tapijt, de enige manier om de muur te bouwen gelegd dat het kan worde

AdvertisementBij het toevoegen van een wand in een bestaande afgewerkte kamer, is het vaak wenselijk om de mogelijkheid van het verwijderen van de wand later verlaten. Wanneer de kamer is reeds tapijt, de enige manier om de muur te bouwen gelegd dat het kan worden verwijderd zonder problemen is voor het in de top van het tapijt. Doen dus is geen probleem en veel bouwers zullen de resultaten die ze willen krijgen.

Wat je nodig hebt

 • 2-door-4 hout onbehandeld

  Potlood

  Stud finder

  schroefmachine

  3-inch schroeven

  Hamer

  Zag

  gipsplaten

  Base molding

  Finish nagels

Markeren waar u de muur te zijn. Maak vlekken op het plafond en de vloer van waar de boven- en onderkant van de wand zal zijn. Zorg ervoor dat uw merken vormen een schietlood en niveau lijn. Gebruik een krijtstreep over de vloer van de plaats waar u wilt dat uw muur te zijn. Gebruik de krijtlijn te meten van de vloer tot het plafond, zodat de bovenste en onderste plaat zijn uitgelijnd.

Snijd de boven- en onderplaten van de 2-door-4 hout. Houd de platen naast elkaar en markeer de plaatsing van de noppen met een potlood. De eerste tap aan beide zijden zal afschrikken door 3/4 inch worden ingesteld. Maak tekens elke 16 inch voor de studs.

Bevestig de boven- en bodemplaten. Met behulp van een stud finder, zoek de balken in het plafond en schroef 3-inch schroeven om de 16 inches door het plafond in de balken aan de bovenste plaat te bevestigen. Schroef de bodemplaat in de vloer door middel van het tapijt met behulp van 3-inch schroeven geplaatst om de 16 inch. Als het tapijt wordt gelegd op de top van beton, moet u een gemetselde beetje te gebruiken om een ​​pre-boor de schroefgaten.

Knip en de noppen te installeren. Snijd elke stud past precies tussen de bovenste en onderste platen en tik het op zijn plaats met een hamer. Als uw metingen zijn uitgeschakeld of als u niet in staat om de juiste hamer op zijn plaats, gebruik maken van hout shims of verkwikkende beugels aan de boven- en onderkant plaat met de noppen aan te sluiten en de kloof te dichten zijn. Afhankelijk van de lengte van de muur, zal u over het algemeen één stud elk conjoining muur te raken. In sommige gevallen zal er een ruimte. Niet bewegen de stoeterij om deze vreemde ruimte tegemoet te komen, als uw gipsplaten niet uitlijnen als je dat doet. Blijf gewoon de afstand 16 inches uit elkaar en laat de oneven ruimte langs als het zich voordoet.

Installeer de bouten langs de gemarkeerde lijnen aan de boven- en onderplaat. Gebruik teen-schroeven zodat de bovenste en onderste iedere tap elk twee, 3-inch schroeven recht passeren ongeveer 1 inch vanaf het einde van de zijde van de tap en herkomst waar de bout en plaat aan twee fastening samen.

Afwerking van de muur. Installeer gipsplaten op de bouten met 3/4-inch gipsplaat schroeven. Zorg ervoor dat de gipsplaten rust ongeveer 1/2 inch boven het niveau van het tapijt. Verberg het gat door het installeren van basisprofiel duwde stevig in het tapijt alvorens te worden genageld op zijn plaats met de afwerking nagels elke 10 tot 12 inch.

Hints

Maak je geen zorgen over de structurele stabiliteit van deze muur. Omdat het een scheidingswand is het niet lager te laden.

Behandeld hout is alleen voor de buitenkant en grondcontact toepassingen. Gebruik geen behandeld hout in uw huis.

Share This Post