Index / Huis / Hoe maak je een muur Stud Finder gebruiken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Stud Finder gebruiken

Studs achter gipsplaat of pleisterwerk zijn meestal 16 of 24 inch uit elkaar, maar ze kunnen willekeurig ook worden gespreid - en je kunt tegenkomen verdubbeld studs rond ramen en deuren. U wilt vast te pinnen hun exacte locatie - en in feite, hun ce

Advertisement

Studs achter gipsplaat of pleisterwerk zijn meestal 16 of 24 inch uit elkaar, maar ze kunnen willekeurig ook worden gespreid - en je kunt tegenkomen verdubbeld studs rond ramen en deuren. U wilt vast te pinnen hun exacte locatie - en in feite, hun centra - als u wilt spijkers of schroeven rijden om zware voorwerpen op te hangen van de stud of juist te voorkomen dat ze aan een muur niche te creƫren. De eenvoudigste stud vinders leiden slechts een magneet, terwijl de meer complexe modellen studs kan vinden, metalen voorwerpen, zoals buizen en live elektrische bedrading.

Magnetische Stud Finders

Pros aarzel dan niet om de super-eenvoudige magnetische stud finder, die nooit moet batterijen en past gemakkelijk in een hulpmiddel zakje te gebruiken.

Stap 1

Plaats de gladde achterkant van de stud finder, ongeveer de grootte van twee vingers, tegen de muur, en zachtjes vegen het in een S-vorm over het oppervlak totdat je voelt een lichte sleepboot, die de magneet detecteren van een schroef of spijker kop.

Stap 2

Zodra de stud finder een sluiting hoofd detecteert, laat het los. Zijn krachtige zeldzame aarde magneet maakt het mogelijk vast te houden aan de muur, zwaaiend in een verticale positie.

Stap 3

Markeer de stud locatie door een potlood markering boven de gele middellijn pijl aan de bovenkant van stud finder. Een roterende flacon in het midden van de tool kunt u ook lood en horizontale kalibreren.

Tip

  • Als u alleen een stud lokaliseren, hoeft u niet eens nodig om deze te markeren - gewoon de stud finder op zijn plaats.

meerdere Magneten

Als u meerdere studs lokaliseren zonder markering van de muur, in het bijzonder als het vers is geschilderd, kunt u uw hele wand snel in kaart met een soortgelijk apparaat met meerdere magneten releases. Beweeg de stud finder langzaam over de muur, zodat het de doelgroep magneten kunnen vrijgeven over de studs.

Werken met gips

Elk type magnetische stud finder zou moeten werken op de typische gipsplaten of gips muren. Voor dikkere muren, probeer dan de magnetische stud finder langs de plint; haar nagels moeten volgen met studs stijgen van de vloerplaat aan de bovenplaat.

Typische elektronische Models

Een elektronische stud finder werkt heel anders, het verzenden van een zwak elektrisch veld op veranderingen in de dichtheid te meten als je te verplaatsen. Deze moeten worden gekalibreerd op een oppervlakte van muur die geen stud achter heeft, omdat ze alleen verhogingen dichtheid kan detecteren. Major makers omvatten Zirkoon, Ryobi, Craftsman, Black & Decker, Stanley en Bosch.

Stap 1

Leg de stud finder plat op de muur. Houd de "On" knop, die recht onder je duim pad kan zijn, aan de linkerzijde van het toestel; moderne stud vinders zijn meestal ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak. Dit kalibreert de stud finder, zodat het de wandplaat of gips dikte kan detecteren, en beginnen op zoek naar dikkere gebieden ondersteund door een stud. Misschien moet je ook op een "Mode" knop, waardoor u een keuze van scanning voor "Wood" of "Metal" of door middel van "Deep" materiaal. De optie 'Deep' kunt kijken voor studs door middel van 1 1/2 inch van de muur materiaal, zoals dikke gips.

Stap 2

Beweeg de stud finder langzaam heen en weer horizontaal totdat het geeft een "piep" of de LED-lampjes gaan branden, of beide, wat aangeeft dat is het passeren van de rand van een stud.

Stap 3

Als de stud finder niet reageert, heb je per ongeluk geprobeerd te kalibreren op de top van een stud in plaats van op een vrije ruimte van de muur. Verplaats de stud finder 6 inch naar links of naar rechts en opnieuw beginnen.

Tip

  • Houd de stud finder verticale en plat tegen de muur als je het bewegen.

    Gebruik de instelling "Deep Scan" als u reden om te geloven dat de muur is meer dan 3/4 inch dik zijn.

stap 4

Markeer de stud rand met een potlood; een dunne groef of markering kanaal op de top hartlijn van de stud finder maakt het plaatsen van de markering gemakkelijk.

stap 5

Herijken de stud finder op de muur aan de andere kant van de stoeterij. Breng het apparaat langzaam in de richting van de tweede rand van de tap, en maak een tweede merk als het piept of knippert. Uw twee merken moet zeer dicht bij exact 1 1/2 inch uit elkaar zijn.

High-End Electronic Models

Als u meer functionaliteit wilt, kunt u werken met een stud finder dat een digitale weergave van niet alleen de randen, maar het midden van de tap biedt. Pauzeer en markeer de rand van de tap, en dan langzaam in beweging blijven de stud finder in dezelfde richting totdat het apparaat geeft "center", die 3/4 inch van de rand moet zijn.

Modellen kunnen ook detecteren live-AC draden met een digitale uitlezing, door middel van een LED-uitlezing van een bout pictogram of tekstlezing "live A / C."

Share This Post