Index / Huis / Hoe maak je een muur Prep voor Tile

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Prep voor Tile

Betegelde wanden worden gebruikt in vele kamers van een typisch huis. U kunt een betegelde muur rond uw bad en douche of rond uw aanrecht te hebben. Je kan zelfs een betegelde muur achter de kachel. De belangrijkste redenen om tegel een muur houden v

AdvertisementBetegelde wanden worden gebruikt in vele kamers van een typisch huis. U kunt een betegelde muur rond uw bad en douche of rond uw aanrecht te hebben. Je kan zelfs een betegelde muur achter de kachel. De belangrijkste redenen om tegel een muur houden vocht uit de muren en het verstrekken van een eenvoudig te reinigen oppervlak. Voordat u begint met het plakken tegels aan de muur, moet u de muur naar behoren prep. Muren moet glad, sterk en vlak tot falen van uw nieuw geïnstalleerde tegels te voorkomen.

Wat je nodig hebt

 • Hamer

  schroevedraaier

  Putty messen

  Gipsplaten joint compound

  mesh tape

  Gipsplaten patch kit

  Schuurpapier

  Cement steunplaat

  Corrosiebestendige spijkers of schroeven

  Draadloze boor

  Dakleer of 4-mil polyethyleen sheets

  hout shim

  Koevoet

Verwijder de oude lambrisering of behang van de muren. Geen van deze sterk genoeg om het gewicht van de nieuwe tegel ondersteunen.

Patch gaten of andere grote onvolkomenheden met joint compound. Voor middelgrote gaten, gebruiken glasvezel tape om het gat te dekken en joint compound van toepassing zijn op dat. Gebruik een patch kit voor grote gaten.

Schraap oud, afbladderende verf van de muur. Van toepassing joint compound aan de lage gebieden en zand de muur glad. Ook zand oude glans verf opruwen van het oppervlak een beetje. Tegel zal het beter om een ​​ruw oppervlak hechten.

Add-op basis van cement steunplaat over de gipsplaten in een met water gevoelige gebieden zoals een badkamer of in de buurt van een wastafel. Gebruik corrosiebestendig spijkers of schroeven aan de steunplaat te beveiligen.

Bedek de steunplaat met een waterdicht membraan, zoals dakleer of 4-mil polyethyleen bladen als de muur is gevoelig voor vocht, zoals in de buurt van een douche of wastafel.

Verwijder eventuele plint trim. Maak de bekleding van de muur door te tikken op een platte schroevendraaier tussen de trim en de muur. Plaats een houten shim achter de plint trim. Wrik de trim van de muur met behulp van een koevoet. Label de trim voor herinstallatie als dat nodig is.

Share This Post