Index / Huis / Hoe maak je een muur Phone Jack Vervang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Phone Jack Vervang

Een telefoonaansluiting verbindt de telefoon draden die uit de muur met stekker van de telefoon komen. Je zult vaak nodig om de aansluiting te vervangen wanneer u repareren of een upgrade van uw telefoonsysteem. Dit proces is veel eenvoudiger wanneer

Advertisement

Een telefoonaansluiting verbindt de telefoon draden die uit de muur met stekker van de telefoon komen. Je zult vaak nodig om de aansluiting te vervangen wanneer u repareren of een upgrade van uw telefoonsysteem. Dit proces is veel eenvoudiger wanneer u een bestaande aansluiting, omdat dit kunt u de juiste bedrading te identificeren.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Wire stripper

Gebruik een schroevendraaier om de paar lange schroeven waarmee de oude telefoonaansluiting aan te sluiten op de muur te verwijderen. Trek de telefoonaansluiting zachtjes weg van de muur zonder te trekken uit een van de draden.

Noteer de locatie en de kleur van de draden die zijn aangesloten op de oude telefoonaansluiting. De telefoondraden die verder gaan in de muur moet worden aangesloten op de klemmen op de achterplaat van de telefoonaansluiting. Deze aansluitingen op hun beurt zijn verbonden met pennen in de telefoonaansluiting zelf.

Identificeer de positieve (tip) en negatieve (ring) telefoondraden als de oude telefoonstekker niet is aangesloten. De tip draad is meestal groen, en de ring draad is meestal rood. Het kan nodig zijn om te experimenteren met verschillende draden in het onwaarschijnlijke geval dat uw telefoon bekabeling maakt gebruik van niet-standaard kleuren.

Maak de terminal schroeven met de schroevendraaier en verwijder de draden van de terminals. U kan nodig zijn om de draden door te knippen en strippen af ​​wat de isolatie als de draden te slecht worden gedragen om een ​​goede verbinding te bieden. Wikkel de tip draad rond de terminal die is aangesloten op de linker binnenste pin. Wikkel de ring draad rond de terminal die is aangesloten op de juiste binnenste pin.

Draai de terminal schroeven, en sluit een telefoon aan op de telefoonaansluiting. Test de telefoonaansluiting door te luisteren naar een kiestoon aan de telefoon. U kunt de telefoonaansluiting weer schroef in de muur nadat de telefoonaansluiting goed is aangesloten.

Share This Post