Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een muur Paint zonder dat de verf op het plafond

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een muur Paint zonder dat de verf op het plafond

Als je het schilderen van muren, er is altijd kans op lelijke verf ploetert op het plafond. Ongewenste plafond verf is frustrerend voor een doe-huiseigenaar, omdat je nodig hebt om te gaan door het gedoe van het afstemmen van de kleur en het behandel

AdvertisementAls je het schilderen van muren, er is altijd kans op lelijke verf ploetert op het plafond. Ongewenste plafond verf is frustrerend voor een doe-huiseigenaar, omdat je nodig hebt om te gaan door het gedoe van het afstemmen van de kleur en het behandelen van de rotzooi met een omslachtige verlengde roller borstel. Echter, de juiste voorzorgsmaatregelen en schilderen tactiek u helpen voorkomen dat je teveel verf op het plafond.

Wat je nodig hebt

Tented laddertje

2-inch tape breed schilderstape

Krant

plastic tarp

2- of 3-inch borstel

grondverf

Light-nap verfroller

Latex of olieverf

Het opzetten van een tented laddertje, ook wel een "A-frame ladder," aan de voet van de muur je schilderij. Altijd kiezen voor tented ladders, omdat leunend een ladder tegen de muur is minder stabiel, en staande op meubilair is even gevaarlijk.

Toepassen tape 2-inch brede schilders aan de rand van het plafond, de grenzen van het plafond tegen onbedoeld penseelstreken.

Schuif krant onder rand van schilderstape naar het plafond.

Tape het losse uiteinde van de krant aan het plafond. Dit geeft u een extra voet of twee van de buffer-ruimte in het geval van een spetterde verf druppels uit je rol borstel.

Tape de trim aan de onderkant van de muur, en leggen een beschermend zeil op de vloer om de ruimte verder te beschermen tegen verf morsen.

Prime de muur indien nodig. Als je schildert over een eerder geschilderde muur, zal de nieuwe verf zich te houden aan de muur gemakkelijk, en je meestal geen primer nodig.

Gebruik een 2- of 3-inch brede borstel om alle randen eerste, waaronder het plafond randen en hoeken te schilderen. Als u probeert een grote roller borstel voor randen te gebruiken, zal je uiteindelijk met veel splatter.

Verf de rest van de muur met behulp van een licht dutje roller borstel. Light-nap rollen zorgen voor een soepele dekking, maar ze niet genieten van veel verf met elke toepassing, zodat splatter wordt geminimaliseerd in vergelijking met een middellange of zware dutje roller.

Breng een tweede laag indien nodig nadat de eerste laag droog is.

Verwijder de schilder tape, dekzeil en de krant pas na de laatste laag volledig droog is. Vroege verwijdering zou kunnen leiden tot ongewenste verf transfer naar het plafond.

Share This Post