Index / Huis / Hoe maak je een muur Paint te lijken Water

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Paint te lijken Water

Maak een nieuwe decoreren thema voor een kamer door het schilderen van een muur om te kijken als water. Roepen de kust in een familiekamer, of voeg een kalmerende tintje aan een slaapkamer met dit eenvoudige proces. Natuurlijk licht van de ramen in d

AdvertisementMaak een nieuwe decoreren thema voor een kamer door het schilderen van een muur om te kijken als water. Roepen de kust in een familiekamer, of voeg een kalmerende tintje aan een slaapkamer met dit eenvoudige proces. Natuurlijk licht van de ramen in de dag of kunstlicht in de avond zal spelen langs de muur geschilderd en toe te voegen aan de illusie van water. Experimenteer met kleurencombinaties voordat u begint aan een muur te kijken als water te schilderen.

Wat je nodig hebt

  • Verf

    zeesponzen

Combineer acht kopjes van een neutraal gekleurde base verf met vier bekers verf in een schaduw van blauw die water in een plastic kom lijkt. Voeg 1 kopje water en meng. Gebruik dezelfde formule om een ​​groene verf te creëren.Dep de blauwe verf op de muur licht met een zee spons. Werk aan een deel van de muur op een moment.Terwijl de verf is nog steeds een beetje nat, voorzichtig gaan over het met een schone, vochtige spons voor een ingetogen, waterige look en glad uit gebieden waar de verf te intens. Toegestaan ​​om te drogen.

Stap terug en zorg ervoor dat je het maken van de gewenste invloed. Pas uw verf, indien nodig, en dan eindigen de muur.

Dep een beetje gele verf in een sectie te suggereren zonlicht glinsterende op het water zodra de muur goed droog is.Hints

Halveren hoeveelheid verf in de eerste stap een kleinere project. Oefen uw techniek voor de aanpak van een hele muur. Experimenteren met kleuren tot u tevreden dat de kleuren zijn gelijk.

Laat de sponzen niet weken met verf.

Share This Post