Index / Huis / Hoe maak je een muur met Sjaal Versier

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur met Sjaal Versier

Als het verfraaien van uw muren met dezelfde oude affiches, illustraties en foto's laat je ongeïnspireerd voelt, sparren ze met sjaals. Oude sjaals opknoping in je kast zien er veel beter als kunst op uw muren, zo denken buiten de doos en maak uw eig

AdvertisementAls het verfraaien van uw muren met dezelfde oude affiches, illustraties en foto's laat je ongeïnspireerd voelt, sparren ze met sjaals. Oude sjaals opknoping in je kast zien er veel beter als kunst op uw muren, zo denken buiten de doos en maak uw eigen interieur. Sjaal wandkleden zijn niet alleen origineel, maar ook sieren uw muren met patronen en texturen die u nergens anders vinden. Of omlijst, uitgerekt of opgehangen, sjaals maken een sterke indruk.

Wat je nodig hebt

 • Dun, patroon sjaal

  Maatstaf of meetlint

  omlijsting

  op gespannen doek

  Nietmachine

  Schaar

Framed Scarf

Meet de afmetingen van uw sjaal en bestel een frame van de aanpassing van de afmetingen.

Neem je sjaal om een ​​stomerij en hebben het plat gedrukt, of zorgvuldig strijken zelf met behulp van de "gevoelige" instelling op uw ijzer.

zet het voorzichtig in je frame en druk op het frame dicht, zorg ervoor dat niet aan de sjaal in het proces kreukelen. Hang het op uw muur.

gespannen Hangende

Koop een pre-opgespannen doek, dat kleiner is dan uw sjaal. De sjaal moet groot genoeg zijn om helemaal rond het doek te wikkelen zijn.

Leg je sjaal plat op de grond met de kant die u wilt weergeven, naar beneden.

Leg uw opgespannen doek gezicht naar beneden, op de top van de sjaal.

Houdt het doek op zijn plaats, strek de sjaal over de ene kant van het doek en trek het rond de achterkant van het frame, alsof het oprekken van een doek of het verpakken van een cadeau.

Nieten sjaal op de achterkant van het frame met nietjes één inch uit elkaar.

Herhaal dit proces met de aangrenzende kant, het uitrekken van de sjaal om naar de achterkant van het doek en nieten op zijn plaats. Als je het rekken terug op zijn plaats, vouw de hoek in zich zoals je zou bij het verpakken van een cadeau. Staple die stof aan elkaar.

Herhaal dit proces totdat de sjaal strak wordt getrokken over het doek en geniet op zijn plaats. Gebruik schaar gesneden moet overtollige materiaal op de achterkant van het doek.

Share This Post