Index / Huis / Hoe maak je een muur met 2X2's Lijst

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur met 2X2's Lijst

Muren opgetrokken uit 2x2 boards zijn niet gebruikelijk in de huidige bouwmethoden, maar sommige huizen gebouwd in het begin van de 19e eeuw had 2-inch brede muren. Deze dunnere wanden opgeslagen kostbare vierkante meters in kleine woonruimtes. Een m

AdvertisementMuren opgetrokken uit 2x2 boards zijn niet gebruikelijk in de huidige bouwmethoden, maar sommige huizen gebouwd in het begin van de 19e eeuw had 2-inch brede muren. Deze dunnere wanden opgeslagen kostbare vierkante meters in kleine woonruimtes. Een muur gebouwd van 2x2s is niet sterk genoeg om elke dragende gewicht te dragen, maar is perfect als een scheidingswand. Om een ​​2x2 kozijn, sluit een top en zool plaat om de bestaande aangrenzende muur en studs, spacers en vuur te blokkeren terwijl u werkt van rechts naar links toe te voegen.

Wat je nodig hebt

 • krijtlijn

  Stud finder

  Meetlint

  snelbouwschroeven

  schietlood

  Zag

  Rubberen hamer

  Hammer of pneumatische hamer

  Ringnagels

Markeer de locatie van de nieuwe scheidingswand op het plafond. Gebruik een touw over de locatie.

Gebruik een stud finder aan elke plafondbalk langs de krijtlijn te lokaliseren. Markeer de locatie van elke draagbalk met een potlood.

Meet de lengte van de muur en snijd een 2x2 bord om deze meting. Gebruik gipsplaten schroeven om de 2x2 hechten aan het plafond, met behulp van de krijtlijn en balk locaties als een gids. Bevestig de 2x2 met schroeven op elke plafondbalk locatie. Niet schroef de 2x2 in niet-ondersteunde gipsplaten - altijd schroef in het plafond dwarsbalk. De 2x2 aan het plafond wordt een bovenplaat.

Hang een schietlood vanaf de rand van de bijgevoegde 2x2 op het plafond in verschillende locaties. Verlaag het schietlood gewicht op de grond en wacht tot het schietlood stopt met bewegen. Laat een helper om de plaats van de punt van het schietlood op de grond op verschillende plaatsen. Deze merken de plaats van het onderframe van de 2x2 of zoolplaat van de wand vertonen.

Lag een 2x2 op de verdieping aan de schietlood merken. Schroef de 2x2 in de vloer met gipsplaten schroeven.

Meet de afstand tussen de bovenplaat en de bodemplaat aan de rechterzijde van de scheidingswand. Voeg 1/8 inch om deze meting en snijd een 2x2 naar deze meting. De extra 1/8 inch zorgt voor een nauwsluitende passing tussen de twee platen. Schroef of spijker deze verticale 2x2 bord, een zogenaamde stud, naar de aangrenzende bestaande muur. Teen nagel de nagel aan de bovenplaat en de enige plaat.

Bepaal de afstand tussen de bovenplaat en de bodemplaat aan de linker zijde van de scheidingswand. Voeg 1/8 inch om deze meting en snijd een 2x2 naar deze meting. Bevestig de stud naar de aangrenzende bestaande muur en de twee platen.

Knip twee 16-inch secties van 2x2 hout. Deze secties zijn genoemd spacers. Ga terug naar de rechterkant van de scheidingswand. Spijker of schroef een 16-inch spacer aan de bovenplaat. Maak de andere 16-inch spacer aan de zool plaat. Deze twee 16-inch spacers tussen de noppen zal de muur veiliger te maken en het gemak van de latere installatie van de gipsplaten planken aan de 2x2s.

Meet de afstand tussen de bovenplaat en de bodemplaat naast de 16-inch secties. Nogmaals, voeg 1/8 inch om deze meting en snijd een 2x2 naar deze meting.

Plaats de stoeterij tussen de bovenplaat en voetplaat en naast de 16-inch spacers. Gebruik een rubberen hamer om licht tik op de nagel op zijn plaats. Teen nagel de 2x2 framing lid aan de bovenplaat en de bodemplaat.

Knip twee 16-inch secties van 2x2 hout. Bevestig deze naar de top en voetplaten, naast de verticale balk u zojuist hebt geïnstalleerd.

Meet de afstand tussen de bovenplaat en de bodemplaat naast de 16-inch secties. Nogmaals, voeg 1/8-inch tot deze meting. Snijd de stoeterij en de teen nagel naar de top en voetplaten. Herhaal deze procedure totdat u de linker kant van de muur te bereiken. De laatste set van spacers zal zeer waarschijnlijk niet te meten 16 inch, zodat het meten van tussen de twee studs en snijd volgens grootte.

Ga terug naar de rechterkant van de scheidingswand. Meet de breedte tussen de eerste twee tappen ongeveer eenderde en tweederde van de lengte van de muur. De metingen zal waarschijnlijk 16 inch of een benadering. Snij twee secties van 2x2 en teen nagel de delen tussen de twee studs op een derde en twee derde van de muur. Deze secties van hout worden brand blocking genoemd en onder bepaalde bouwvoorschriften nodig zijn. Zij stabiliteit ook toevoegen aan de muur.

Blijven meten en het installeren van de brand blokkeren van over de hele muur.

Hints

Als u de installatie van de muur over een kelder betonnen muur, installeer hardschuim boord isolatie op de top van de betonnen wanden voor het bepalen van de muur met 2x2s. Het schuim boord isolatie fungeert als een dampscherm tussen de koele beton en warmer hout framing om rot en schimmel te voorkomen van de vorming. Schroef het schuim planken direct op de betonnen muur met beton metselwerk schroeven. Schroef de 2x2s door het schuim board isolatie en in de betonnen muur met beton metselwerk schroeven.

Boor kleine pilot gaten in de 2x2 planken te voorkomen dat de planken van kraken en splitsen als je schroef of spijker in hen.

De bovenkant van de 2x2 scheidingswand moet worden vastgeschroefd vloerbalken boven de muur. Voor het beste resultaat moet de nieuwe scheidingswand loodrecht op de plafondbalken. Als dit niet mogelijk is en de scheidingswand moet parallel aan het plafond balken werking, de dichtstbijzijnde parallelle plafondbalk en sluit de bovenzijde van de scheidingswand om dit gedeelte van het plafond. Niet schroef de scheidingswand in niet-ondersteunde gipsplaat of de muur kan uiteindelijk scheuren weg.

Bouwvoorschriften reguleren van de locatie van de elektrische stopcontacten en schakelaars. Volgens de National Electric Code, moeten de elektrische bedrading minste 1,25 inch van de openingsuren van het hout framing studs zijn. Aangezien 2x2s zijn te smal, moet u alle elektrische bedrading in metaal of hard plastic buis omsluiten.

Share This Post