Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een muur Look Like a Rock

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een muur Look Like a Rock

Het draaien van een gewone muur in een rotswand is een uitgebreid decoreren project. Ten behoeve van theater of partij decoratie, het maken van een muur eruit ziet als een rots is vrij eenvoudig. De enige uitdaging is de omvang van het project, maar

Advertisement

Het draaien van een gewone muur in een rotswand is een uitgebreid decoreren project. Ten behoeve van theater of partij decoratie, het maken van een muur eruit ziet als een rots is vrij eenvoudig. De enige uitdaging is de omvang van het project, maar enthousiaste scenery bouwers zullen genieten van het bouwen van een grote rots van eenvoudige materialen.

Wat je nodig hebt

Butcher papier

Latex of tempera verf

Verfrollers met pole extensies

2-inch penselen

2-inch masking of duct tape

Nietmachine

Onderzoek grote, natuurlijke rotsen voor inspiratie. Zelfs de meest solide, zacht-schijnbaar rotsen hebben strepen, scheuren en uitstulpingen. Onderdelen die het licht vangen zal lichter en eventueel glanzend kijken. Barsten en scheuren zijn donkerder. Scheuren kan ook het huis van mos, of zelfs het kweken van planten of wijnstokken.

Indeling slager papier op de vloer. Meet elke strook papier minstens 3 voet langer dan de hoogte van uw rock. Maak een paar grote kreukels en vouwen in de krant te helpen creëren een driedimensionaal uiterlijk.

Schilder het papier met rollers en borstels. Gebruik verschillende kleuren, waaronder bruin, groen en grijs in verschillende tinten. Strooi zand op de lichtste gebieden om het licht te vangen, voeg textuur en bieden shimmer.

Wad up kranten dimensie toe te voegen aan uw muur, terwijl de verf droogt. Voor een grote muur (rock), maken krant pakjes minstens 2 voeten in diameter. Gebruik de grootste proppen aan de onderkant van de rots om de indruk van een natuurlijke outcropping creëren. Tape de proppen krant aan de muur.

Zodra de verf droogt, draai het papier en lid worden van de strips met masking of duct tape. Voor een zeer grote rots, tape bladen in paren en bevestig de paren als je ze hangen.

Nieten geverfde platen aan de wand op de gewenste hoogte. Bedek de krant proppen en overlappen de lakens. Als u werkt op een verhoogd podium, controleren vanuit de zetel niveau om er zeker van uw rots niet abrupt einde aan de top. Versterken van de nietjes met tape.

Onderzoek de rots voor detail. Herschilderen alle gebieden die u wilt donkerder of lichter te maken. Lijm op mos en planten, indien gewenst. Trim de onderkant met een schaar, nieten en tape aan de muur, voeg mos of planten naar de rand bedekken.

Share This Post