Index / Huis / Hoe maak je een muur gemonteerde make-up spiegel installeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur gemonteerde make-up spiegel installeren

Het installeren van een muur gemonteerde make-up spiegel is meer dan alleen schroeven de spiegel aan de wand. U moet eerst de juiste wijze de spiegel te lokaliseren op de muur, en zorg ervoor dat de spiegel schroef in een stud of andere steun. Als u

AdvertisementHet installeren van een muur gemonteerde make-up spiegel is meer dan alleen schroeven de spiegel aan de wand. U moet eerst de juiste wijze de spiegel te lokaliseren op de muur, en zorg ervoor dat de spiegel schroef in een stud of andere steun. Als u de spiegel hechten aan sterke steun zal resulteren een slechte installatie. De spiegel is voorzien van een montageplaat eerst vastgeschroefd aan de muur. De spiegel wordt dan aan de montageplaat met decoratieve hardware.

Wat je nodig hebt

  • Stud finder

    Meetlint

    Boor en beetjes

    schroevedraaier

Planning van de installatie. Je make-up spiegel moet iets onder ooghoogte worden geïnstalleerd. Voor de meeste spiegels, 54 inch tot 60 inch van de afgewerkte vloer is ongeveer gelijk. Als de persoon met behulp van de spiegel zal worden gezet, moet een bereik van 38 inch tot 44 inch te werken.

Zoeken naar een stud om de spiegel te hechten aan, met behulp van een stud finder. Maak een merk waar uw geselecteerde hoogte snijdt met deze stud. Centreer montageplaat de spiegel op uw merk.

Markeer de locatie van de twee schroeven waarmee de montageplaat vasthouden aan de wand met behulp van de montageplaat van de spiegel als een matrijs.

Boor gaten voor de bevestigingsschroeven. Kies een beetje van hetzelfde formaat als de wortel van de schroefdraad, en boor tot een diepte die gelijk is aan de lengte van de schroef.

Bevestig de montageplaat met de meegeleverde schroeven, zorg dat u de gipsplaten niet te verpletteren door te strak de schroeven.

Bevestig de spiegel om haar montageplaat, met behulp van de decoratieve noten met de spiegel meegeleverd.

Hints

Gebruik een stuk tape rond de boor als een diepte-aanslag.

Draag altijd een veiligheidsbril bij het gebruik van elektrisch gereedschap.

Share This Post