Index / Huis / Hoe maak je een muur gemonteerde Leuning Installeren van Myself

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur gemonteerde Leuning Installeren van Myself

Leuningen niet alleen de functie van het geven van de hand ondersteuning terwijl stijgt of daalt trappen, maar ook een visueel accent aan uw interieur. Afgewerkte houten leuningen en opknoping haakjes kunnen worden gekocht en aan uw specificaties te

Advertisement

Leuningen niet alleen de functie van het geven van de hand ondersteuning terwijl stijgt of daalt trappen, maar ook een visueel accent aan uw interieur. Afgewerkte houten leuningen en opknoping haakjes kunnen worden gekocht en aan uw specificaties te snijden thuis verbetering winkels. Leuningen en beugels komen in een grote verscheidenheid van stijlen. Met de juiste gereedschappen en materialen, nieuwe of vervangende leuningen kan gemakkelijk worden op uw eigen geïnstalleerd.

Wat je nodig hebt

 • Leuning

  Beugels en schroeven

  Stud finder

  krijtlijn

  schroevedraaier

  Potlood

  48-inch of langer niveau

Beits, vernis, of verf de leuning aan het interieur van uw huis te passen voor de installatie.

Gebruik een stud finder te lokaliseren en markeer de studs langs de muur. Markeer de noppen ongeveer 36-inch boven de trap.

Plaats een waterpas verticaal tegen de wand aan de voorrand van de bovenste landing. Meet recht omhoog 36-inch en maak een markering.

Plaats een waterpas verticaal tegen de muur aan de onderkant van de trap. Meet recht omhoog 36-inch en maak een markering.

Sluit het merk aan de top landing en het merk aan de onderkant van de trap door snapping een krijtlijn op de muur. Dit zal de lijn waar je leuning zal worden gevestigd zijn.

Mark op de muur waar elke beugel zal gaan. Plaats een beugel op elke stud. Plaats de beugels op een hoogte zodat de bovenkant van de leuning omhoog zullen overeenkomen met krijt lijn. Stel de beugels tegen de muur, gebruik maken van een niveau om te controleren of ze loodrecht en plaats een stip op de muur voor elke schroef gat.

Boor gaten in de muur voor de beugels. Controleer de diameter van de boor is iets kleiner dan de diameter van de schroeven. Schroef de beugels aan de muur.

Stel en centreren de leuning aan de beugels. Markeer de schroefgaten waar de beugels zal schroef in de onderkant van de leuning.

Boor gaten in de leuning. Schroef de leuning op de beugels.

Share This Post