Index / Huis / Hoe maak je een muur gemonteerd Hand hekwerk met Return Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur gemonteerd Hand hekwerk met Return Install

Het is een goed idee om de hand rails te installeren in uw huis voor de veiligheid en mogelijke rechtszaken moet een gast per ongeluk uitglijden en vallen uw trap te vermijden. Een houten leuning wordt gemakkelijk bevestigd met goed ontworpen beugels

Advertisement

Het is een goed idee om de hand rails te installeren in uw huis voor de veiligheid en mogelijke rechtszaken moet een gast per ongeluk uitglijden en vallen uw trap te vermijden. Een houten leuning wordt gemakkelijk bevestigd met goed ontworpen beugels die eerst worden bevestigd aan de wand en vervolgens aan de onderkant van de handgrepen. Voor een snellere, efficiënte installatie, een beroep doen op de hulp van een tweede persoon.

Wat je nodig hebt

 • Stud finder

  tape blauw schilder

  Timmerman niveau 4-voeten

  fiche

  Elektrische verstekzaag

  hout railing

  Railing wandbevestigingsbeugel

  3-inch lange afwerking nagel

  Hamer

  Variabele snelheid elektrische boor

  Diverse grootte boorkoppen

  schroevendraaier bits

  Potlood

  Houtlijm

  4-D afwerking nagels

  spijker set

  houtpasta

Gebruik een stud finder op de bouten te zoeken in de muur de reling zal worden gemonteerd. Een stud finder is een handbediend apparaat dat aangeeft wanneer het zit over een muur stud. Plaats tape blauw schilder op de muur om de locatie van elke tap van de bovenkant van de trap naar beneden markeren.

Stel een 4-voet niveau verticaal tegen de muur aan de neus - voorkant, van de bovenste trede. Stel het niveau van lood - recht op en neer. Plaats schilderstape op de muur achter de voorrand van het niveau. Maak een verticale markering op de band langs de rand van het level. Maak een tweede waardering 36-inches uit de bovenste trede loodrecht op de verticale markering. Herhaal de onderste trede.

Meet de afstand langs de zijde van de wand van de strook blauwe tape aan de bovenkant van de trap naar de strook blauwe tape aan de onderkant van de trap. Dit is de lengte van de handgrepen. Markeer de lengte van de gemalen reling voorraad en snijd het overtollige.

Snijd een 45 graden hoek aan de boven- en onderkant van de leuning voor elk van de twee retourneren - het gedeelte van de leuning tussen elk uiteinde van het hek en de wand. Plaats de onderrand van de leuning op het bed van een elektrische verstekzaag. Stel de zaag op een 45 graden hoek links van het midden of rechts van het midden, afhankelijk van welke richting de verstek worden gesneden. Lijn het zaagblad met het potlood merk alvorens de mijter cut. Herhaal dit voor de andere kant van de leuning.

Plaats de leuning zodat de bovenzijde is gekoppeld aan de 36-inch markering bovenaan de trap aan de onderzijde met behulp van een tweede persoon. Houd de rail vast aan de muur, op te sporen een teken aan de voet van de rail op elke strook van tape blauw schilder.

Houd een railing muurbeugel tegen de wand aan de bovenkant van de trap op en zorg ervoor dat het schietlood. De bovenkant van de beugel moet worden afgestemd op de schuine lijn in Stap 5. Markeer de positie van de beugel gaten op de blauwe tape - twee gaten gemarkeerd meer dan één gat. Herhaal onderaan de trap.

Met behulp van een 3-inch lange afwerking spijker en hamer, raak je de spijker door de wandplaat aan beide zijden van elke stud lokaliseren - zowel de één aan de bovenkant en aan de onderkant van de trap. Pas de positie van de beugels, zodat de bodem enkel gat van elke beugel wordt gepositioneerd in het midden van elke stud.

Boor gaten voor schroeven aan de bovenkant van de trap. Kies een boor iets kleiner in diameter dan de schroeven. Voor elk van de twee bovenste schroefgaten hoek de boor onder een geringe hoek naar het midden van de tap. Boor recht in de dekking voor het onderste gat. Herhaal stap 7 en 8 aan de onderkant van de trap.

Lijn de beugel met de voorgeboorde schroefgaten aan de boven- en onderkant van de trap. Draai de schroeven met een variabele snelheid boor met een schroevendraaier bit.

Stel de leuning op zijn plaats op de twee muur gemonteerde beugels aan de boven- en onderkant van de trap. Plaats de U-band in de horizontale arm van de beugel aan de bovenkant van de trap. Markeer de gaten van de U-band met een potlood. Boor en schroef in de kleine houtschroeven aan de leuning vast te bevestigen aan de beugel. Herhaal voor de schijf aan de onderkant van de trap.

Herhaal stap 6-10 voor alle overige beugels tussen de bovenste en onderste beugels.

Mijter sneed een 12-inch lange sectie van de resterende leuning voorraad bij een hoek van 45 graden naar de hand railing terugkeer aan de top van de reling. Meet de afstand tussen de geïnstalleerde leuning en de muur en over te dragen die meting aan het verstek snede en een potlood merk.

Maak een 90 graden gesneden - recht op en neer, op het potlood merk. Dry passen in de return te controleren voor een goede fit tussen het einde van de reling en de muur.

Plaats houtlijm op het gezicht van de paring verstek bezuinigingen. Plaats de leuning terug in positie tussen het verstek aan de bovenkant van de leuning en de wand, pre-boorgaten en pond in nagels afwerking. Gebruik een spijker set - een puntig stalen instrument dat wordt gebruikt om de kop van een nagel onder de oppervlakte van het hout te rijden, om de nagel hoofden in het hout tikken voordat ze te vullen met hout vulmiddel. Herhaal stap 12-14 voor de reling terugkeer aan de onderkant van de trap.

Hints

Koop een lengte van hout handgrepen stock langer dan de werkelijke uiteindelijke lengte van de reling. Je moet extra hout hebben als gevolg van de mijter bezuinigingen en voor het maken van de twee railing rendement.

Vul de nagel gaten gemaakt met de 3-inch afwerking nagel met stopverf en touch-up met verf.

Zorg ervoor dat het zand en de afwerking van het ruwe hout railing goed te voorkomen dat hout lonten eindigend in iemands hand.

Share This Post