Index / Huis / Hoe maak je een muur frame met een Drop Ceiling

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur frame met een Drop Ceiling

De wand framing vereiste in een gebied dat gaat om een ​​verlaagd plafond hebben, is alleen iets anders dan standaard framing praktijken, met de toevoeging van een lijn van het blokkeren van een brand stop voorzorgsmaatregel bij het verlaagde plafond

AdvertisementDe wand framing vereiste in een gebied dat gaat om een ​​verlaagd plafond hebben, is alleen iets anders dan standaard framing praktijken, met de toevoeging van een lijn van het blokkeren van een brand stop voorzorgsmaatregel bij het verlaagde plafond vliegtuig. De modificatie kan gemakkelijk worden behandeld wanneer de wandconstructies grenzend aan waar de onderste plafondconstructie worden toegevoegd.

Lokale en nationale bouwvoorschriften hebben specifieke eisen aan de muur framing. Raadpleeg uw plaatselijke gebouw afdeling voor het begin van dit project.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Potlood

  Hand square

  Hamer

  krijtlijn

  2-by-4-inch vakwerkbouw (totale lengte drie keer de muur sectie)

  92 ¼-inch-by-2-inch-by-4-inch standaard framing studs (typisch één per lineaire voet van de muur lengte)

  Cirkelzaag

  16d doos of zinklood nagels

Framing the Wall

Snijd drie stukken van 2-inch bij 4 inch hout op de gewenste lengte van de wand. Dit zijn de bovenste en onderste platen van de wandsectie.

Plaats twee van de drie borden tegen elkaar met de uiteinden flush.

Van de ene kant, maak een potlood merk 15 ¼ inch en gebruik maken van een hand plein te merken af ​​te stemmen op beide stukken. Plaats dan potloodteken bij 16-inch stappen over de volledige lengte van beide delen, kwadrateren elk van de merken te verzekeren de indeling overeenkomt met beide platen.

Scheid de stukken en plaats beide platen op scherp voldoende afstand van elkaar om 92 ¼-inch standaard 2-inch bij 4 inch stud invoegen loodrecht op en tussen de bovenste en onderste platen.

Plaats een 92 ¼-inch stud, gespannen, voor elk van de potlood lijnen van de baan op de platen.

Sluit elke nagel aan de plaat stukken op de 16-inch-out lijn met twee 16d spijkers door de plaat in elk stud einde. Zorg ervoor dat alle bouten hechten aan dezelfde kant van elke lay-out lijn. Herhaal aan de andere kant van de noppen op de tegenoverliggende plaatstuk bevestigen.

Bepaal welke kant u wilt aanwijzen als de top van de muur en bevestig de derde lengte van de 2-inch met 4-inch plaat gesneden in stap 1 op de top van dat einde aan een dubbele plaat te maken aan de bovenkant van de muur.

Met de muur gedeelte gemonteerd en plat op de vloer, zorg ervoor dat de sectie wordt plein zitten door diagonaal meten van de sectie muur van tegenovergestelde einden. De meting moet identiek zijn als de muur is vierkant.

Gemeten vanaf de onderkant van de bodemplaat, een markering op elk uiteinde noppen op de gewenste hoogte van het systeemplafond. Snap een rechte krijtlijn tussen deze twee potloodstrepen, en vervolgens een hand plein aan beide zijden van elke stud te markeren bij de krijtlijn.

Snij voldoende 2-inch met 4-inch blokken om te passen tussen elk van de noppen als brand-stop blokkeren, inline en direct genageld onder de verlaagde plafonds lijn merken. Beveilig elk blok met twee 16d spijkers in elk uiteinde van het blok.

Stand van de samengestelde muur beeld op en zet hem op zijn plaats. Wanneer buitenmuren van het gebied staan, moet de fireblocking strak en continue rond de volledige omtrek van de druppel plafond gebied.

Hints

Voor een goede pasvorm van de blokkering te verzekeren, het meten van de bloklengte voor elke stud ruimte tussen de noppen aan de bodemplaat.

Share This Post