Index / Huis / Hoe maak je een muur Exhaust Fan Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Exhaust Fan Install

Een muur ventilator elimineert vochtige lucht, rook en geurtjes, vooral in commerciële voorzieningen. Deze ventilatoren werken wonderen te vochtige lucht uit wasruimte, tabak gevulde recreatief kamers, dampen van auto lichaam winkels of garages, en g

AdvertisementEen muur ventilator elimineert vochtige lucht, rook en geurtjes, vooral in commerciële voorzieningen. Deze ventilatoren werken wonderen te vochtige lucht uit wasruimte, tabak gevulde recreatief kamers, dampen van auto lichaam winkels of garages, en geuren en warmte uit de keuken te verwijderen. online of bij uw lokale hardware of thuis verbetering winkel te vergelijken merken, modellen, kenmerken en prijzen te winkelen.

Wat je nodig hebt

 • Boren

  fiche

  Ijspriem

  grof zaag

  Karton

  voltage tester

  Muur ventilator

Plaats de behuizing van de ventilator aan de wand en sporen rond het binnenste deel van het ventilatorhuis met een marker of een matrijs met een stuk karton en het ventilatorhuis. Boor een aanzetgat in elke hoek van de omtrek gesteld aan de muur. Plaats de grove zaag in een van de gaten voor en snijden van gat naar gat tot het snijden is voltooid de binnenwand.

Mark rond de binnenste buis van de behuizing front dat zal aansluiten op de leidingen naar de buitenkant of maak een sjabloon voor de buitenmuur met behulp van de afmetingen van de ventilator. Plaats de ventilator in het gat, zodat u kunt zien waar de schroeven zullen moeten gaan. Markeer de plaats van de schroeven door het plaatsen van een ijspriem in de schroefgaten op de ventilator. Draai de ijspriem links naar rechts, terwijl voorzichtig naar binnen te duwen, zodat het een stempel op de binnenwand zal verlaten.

Plaats uw boor op elke schroef mark en boor het gat. Installeer de spanbouten in elk van de schroefgaten. Boor vier gaten in de gemarkeerde lijn, zodat u kunt vinden waar je moet line-up van uw buitenmuur template. Maak een buitenmuur template met behulp van de demper deur behuizing afmetingen en een stuk karton. Lijn de gaten om de buitenkant template vervolgens traceren de sjabloon met de markering.

Boor een aanzetgat in elke hoek van de buitenmuur template. Plaats de zaag in een van de hoekgaten en gesneden van gat tot gat om de opening voor de klep deurbehuizing maken. Plaats de ventilator in het gat en bevestig de demper deur behuizing met de bevestigingen verstrekt. Schakel de stroom uit bij de hoofdschakelaar of zekeringenkast zich in de kelder of bijkeuken. Test de hete draad (zwart) met een spanning tester om te controleren of er geen elektrische stroom.

Sluit de ventilator aan op de voeding voeding door het aansluiten van de witte draad (neutraal) van de voeding toevoer naar de witte draad op de motor van de ventilator dan de zwarte draad (warm) van de voeding naar de schakelaar of thermostaat zwarte draad met draad noten. Sluit de ventilator. Schakel de stroom in op de belangrijkste stroomonderbreker of zekeringkast om de verbindingen te testen. Controleer de ventilatorbladen om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn spinnen.

Share This Post