Index / Huis / Hoe maak je een muur Cue Rack Hang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Cue Rack Hang

Een muur cue rack biedt de ruimte en de hardware om uw poolkeus aan de muur hangen, uit de weg, en vaak biedt een richel voor cue krijt ook. Hoewel cue racks hebben meestal dezelfde componenten voor het houden van signalen in de plaats, de rekken kom

Advertisement

Een muur cue rack biedt de ruimte en de hardware om uw poolkeus aan de muur hangen, uit de weg, en vaak biedt een richel voor cue krijt ook. Hoewel cue racks hebben meestal dezelfde componenten voor het houden van signalen in de plaats, de rekken komen in verschillende stijlen. De werkwijze voor opknoping muur cue rek afhankelijk van of rack is in één of twee stukken, en de diepte van de kast.

Wat je nodig hebt

 • Muur cue rack stukken

  Niveau

  Potlood

  schroeven

  Boor met bit

  ankers

  poolkeus

  Stud finder

  stevige draad

  Cirkelzaag

  platte schroevendraaier

  Hamer

On-Wall Cue Rack

Houd de cue rack, of het bovenste stuk van het rack als het een twee-delige versie, tot aan de muur in het gebied waar u wilt installeren. Plaats een waterpas op de top om ervoor te zorgen is het zelfs.

Schuif het stuk naar beneden over een duim van waar u wilt de top van de plank te zijn, om de hangers op de achterkant tegemoet te komen. Trace een licht potlood lijn, waar de top van de plank aan de muur.

Meet de afstand tussen de hangers aan de achterzijde van de plank. Meet dezelfde afstand van elkaar langs de lijn op de wand en om de plaats voor elke hanger.

Bevestig een boor 1/8 inch kleiner dan de schroeven op een boor en boor een pilot gat voor elke hanger in de muur. Als de gaten in gipsplaten en niet in een muur stud te gaan, duw gipsplaten ankers in elk gat, tikken ze voorzichtig met een hamer, indien nodig totdat ze vlak tegen de muur. Installeer de schroeven in elk anker, waardoor 1/4 inch van de schroef die uit de muur.

Plaats de muur cue rack of bovenste plank stuk, op de schroeven. Als u een tweedelig rack, houdt het tweede stuk tegen de muur onder het eerste stuk. Druk op een biljartkeu in de clip op de bovenste rek zodat de cue duwt in eenvoudig, maar wordt gegrepen door het rek eenmaal ingebracht, en leg de basis van de cue in het gat op het onderste stuk van het rack om de juiste afstand tussen de te bepalen de twee delen van de rekken.

Stel het niveau op de top van het onderste stuk van het rack en kantel de plank totdat het is zelfs. Houd de plank op zijn plaats, verwijder de biljartkeu, schuif de plank naar beneden ongeveer een half inch en traceren een lijn op de muur langs de bovenkant van de plank.

Meet de afstand tussen de hangers aan de achterkant van het onderste stuk van de tandheugel. Installeer de hangers en schroeven voor het rek en plaats het rek op de schroeven. Plaats elke cue op het rek in ofwel een één of tweedelige cue rack aan door de base in de opening aan het onderste deel en het indrukken van de bovenkant van de cue in de clip op het bovenste stuk.

In-Wall Cue Rack

Verplaats een elektrische stud finder over de muur waar u de in-wall cue rack te hangen. Markeer de noppen aan weerszijden van de plaats waar het rek te hangen.

Schakel de stroom uit in de omgeving van het huis waar u van plan bent om het rack te installeren. Plaats een 1/8-inch boor op een boormachine en maak een klein gat in de muur waar u het rek te plaatsen, tussen de noppen die u gemarkeerd. Buig een stevige stuk draad, zodat u 6 tot 8 inch van de draad in te voegen in de muur. Duw het uiteinde van de draad in het gat in de wand en draai een volledige cirkel in de muur te zoeken leidingen of bedrading.

Houd de in-wall cue rack tegen de muur tussen de gemarkeerde studs. Plaats een waterpas geplaatst te zorgen voor de rek rechtdoor en sporen rond de omtrek van de kast waar het rust tegen de muur.

Stel de diepte van een cirkelzaag niet meer dan 1/8 inch en snijd de gipsplaat volgens de lijnen u getraceerd. Als de gipsplaten niet vrij komt, wig een platte schroevendraaier in de uitsparing en zachtjes tikken met een hamer om volledig te breken door de gipsplaten rond de lijnen die u hebt gemaakt. Trek de gipsplaten van de muur, met de schroevendraaier om het gratis te wrikken, indien nodig, en zet het rek in de muur om de pasvorm te controleren.

Verwijder het rooster uit de muur en het hechtmiddel door de fabrikant rond de omtrek van de achterkant van de kast gelegen, zodat wanneer de behuizing in positie wordt geplaatst, de randen rond de zijkant, bovenkant en onderkant wordt rechtstreeks aan het oppervlak van de wand kleven toepassing .

Druk op het rek in de muur opening, zorg ervoor dat het niveau, en houd hem in de plaats voor vijf minuten om ervoor te zorgen het plakt. Veeg eventuele lijm die krijgt op de muur rond het rek onmiddellijk en laat de lijm drogen 24 uur voor het toevoegen van cues.

Share This Post