Index / Huis / Hoe maak je een muur Collage verdienen met een blanke lak

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Collage verdienen met een blanke lak

Een muur collage kunt u een persoonlijk tintje toe te voegen aan een kamer met behulp van beelden die u te vermaken of te roepen positieve gevoelens. Muur collages kan direct worden aangebracht op de muur of ze kunnen op een poster boord worden gemon

AdvertisementEen muur collage kunt u een persoonlijk tintje toe te voegen aan een kamer met behulp van beelden die u te vermaken of te roepen positieve gevoelens. Muur collages kan direct worden aangebracht op de muur of ze kunnen op een poster boord worden gemonteerd. Beide methoden kunt u een complex kunstwerk dat uw leefruimte zal verbeteren creëren. Maak je eigen muur collage van foto afdrukken, tijdschrift foto's, bladmuziek of een ander beeld Het document van je liefde.

Wat je nodig hebt

 • schaar

  Paper beelden

  Lijm

  Krant

  decoupage medium

  Penseel

  Verwijderbaar behanglijm

  poster board

  Drukgevoelige kleefstof stopverf

behanglijm

Knip al het papier afbeeldingen die u wilt gebruiken met behulp van een schaar. Als u gebruik maakt van een groot vel krant de steun voor uw muur collage, zult u veel kleine afbeeldingen of meerdere grotere afbeeldingen.

Lijm deze beelden naar een groot vel van een krant. Als ze onregelmatig van vorm, overlappen ze, en wanneer ze rechte randen stoten ze naast elkaar. Hoe minder witte vlekken die je hebt, hoe beter de collage te kijken.

Breng een dun laagje decoupage medium om de beelden in het gebruik van een penseel te dichten. Deze blanke lak maakt het mogelijk de foto's op hun best uitzien door toevoeging van een glans aan de oppervlakte, terwijl tegelijkertijd de beelden te beschermen.

Laat de decoupage medium goed drogen. De hoeveelheid tijd die varieert van medium tot medium, dus kijk op de verpakking voor meer precieze details.

Breng een verwijderbaar behang plakken op de achterkant van de krant met behulp van een penseel.

Monteer de collage door het leggen van het tegen de muur, te drukken plat met je vingers.

poster Board

Knip alle beelden die u wilt op uw muur collage te plaatsen met behulp van een schaar.

Plak deze beelden om een ​​stukje van de poster raad het gebruik van lijm. Gebruik een penseel om de pasta toe te passen voor een nog textuur. Cluster de beelden dicht bij elkaar, zodat geen van de poster bord toont door.

Breng een dun laagje decoupage medium om de beelden in het gebruik van een penseel te dichten.

Laat de decoupage medium goed drogen.

Knip de randen van de poster bord wanneer u alle beelden op het dat u wilt, waardoor alleen de foto's zichtbaar.

Druk op de zijkant van de poster bord waarop de lijm stopverf aan de muur waar u de muur collage te hangen. Druk hem tegen de muur stevig gedurende enkele seconden, waardoor de stopverf activeert.

Share This Post