Index / Huis / Hoe maak je een muur Boekenkast Hang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur Boekenkast Hang

Muur hing boekenkasten zijn een geweldige manier om uw favoriete boeken en decoraties geven zonder toegang tot vloeroppervlak. De belangrijkste factor bij het opknoping uw boekenkast is om het veilig aan uw muur studs. Verankering je boekenkast naar

Advertisement

Muur hing boekenkasten zijn een geweldige manier om uw favoriete boeken en decoraties geven zonder toegang tot vloeroppervlak. De belangrijkste factor bij het opknoping uw boekenkast is om het veilig aan uw muur studs. Verankering je boekenkast naar de muur studs zal het houden van het instorten van het gewicht van uw boeken. Een eenvoudige installatiemethode zou zijn om een ​​bestaande kast hangen op dezelfde wijze als bovenkast. Rijden schroeven door de plank braces zal dit te verwezenlijken.

Wat je nodig hebt

 • Stud finder

  Potlood

  Rolmaat

  4-mond-niveau

  Variabele snelheid boor

  boorkoppen

  3-inch houtschroeven

Meet de breedte van uw boekenkast en schrijf het op, zodat u niet vergeet het, en gebruik dan uw stud finder om ten minste twee studs dat u uw boekenkast kan veilig te lokaliseren. Met twee tappen dat de verst van elkaar. Bij voorkeur vindt u een stud aan elk uiteinde van je boekenkast te beveiligen om te hebben. Markeer de stud locaties op de muur met je potlood.

Op de eerste tap locatie maatregel van de vloer tot aan uw gewenste hoogte van de bovenkant van je boekenkast en maak een potlood merk. Volg dezelfde procedure bij de tweede tap locatie. Je moet twee vlekken op de muur exact dezelfde hoogte hebben. Gebruik uw niveau of een rechte rand en trek een rechte lijn tussen de twee merken. Plaats uw niveau om de muur op de lijn om ervoor te zorgen dat uw tekens zijn dezelfde hoogte. Wanneer u uw boekenkast te hangen kun je deze regel gebruiken om ervoor te zorgen dat het niveau.

Vraag twee mensen naar de boekenkast maximaal de muur ervoor te zorgen dat de top is ter hoogte van de lijn die je getraceerd. Terwijl uw helpers zijn bedrijf de boekenkast besturen van een 2-inch spijker in elk stud direct onder de bodem van de boekenkast. Deze procedure zal het gewicht van de kast rusten op de nagels en uw helpers.

Gebruik je variabele snelheid boor en een boor dat is een maat kleiner of dunner dan uw houten schroeven om piloot gaten in de plank beugel boren. Shelf beugels bevinden zich aan de achterkant van uw boekenkast direct onder elke plank. Vul deze stap op elke brace en aan elke kant van de boekenkast. De piloot gaten worden geboord in de plaats van de muur studs. Wanneer u een analyse van uw piloot gaten zorg ervoor dat je boren helemaal door de beugel bord. Dit zal de raad van bestuur te houden van het splitsen wanneer u de schroeven in te voegen.

Steek een schroef in elk gat en draai het met uw boor en een Philips hoofd boor. De schroeven zal gaan in de muur studs en zorgen voor een stevige stevige installatie voor uw boekenkast. Verwijder de nagels van onder de boekenkast en vul de gaten met stopverf.

Hints

Als de boor de twee bovenste gaten en een schroef in te voegen in elk uw helpers kan gaan van de boekenkast te laten.

Na het plaatsen van de twee bovenste schroeven zet uw niveau op de top van de boekenkast. Als het is een beetje buiten, kunt u een van de schroeven aan de boekenkast aan te passen te verwijderen en vervolgens resecure aan de muur.

Als u geen studs kunt gebruiken om op te hangen uw boekenkast zorg ervoor dat u ankers die geschikt zijn voor zware voorwerpen te gebruiken. Als u gebruik maken van de verkeerde cijfer uw boekenkast kan instorten.

Share This Post