Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Muskie Hold

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Muskie Hold

Het vangen van een muskie, dat officieel bekend staat als een muskellunge, is vaak een opwindende en het toekennen van ervaring. Hanteren een muskie echter moeilijk en soms gevaarlijk zijn. Weten waar de vis en hoe te houden kan je redden, en het onn

AdvertisementHet vangen van een muskie, dat officieel bekend staat als een muskellunge, is vaak een opwindende en het toekennen van ervaring. Hanteren een muskie echter moeilijk en soms gevaarlijk zijn. Weten waar de vis en hoe te houden kan je redden, en het onnodige risico van letsel te grijpen.

Wat je nodig hebt

Groot visnet vochtige handdoek Long punttang bekspreider Bolt of haak snijders

Omgaan met een Muskie

Net de vis. Zodra u uw Muskie hebt aangesloten en bracht hem naast uw boot of omhoog in de buurt van de kust, gebruik je netto om uw vangst te beveiligen. Deze vissen zijn groot, waarbij 4-poten minimaal juridische maat worden gevangen en gehouden, en het is noodzakelijk om een ​​net groot genoeg om een ​​greep hebben. Een rubberen net is gemakkelijker te hanteren en voorkomt dat je te pakken van slaat aan. Om de vis goed te netto, houd je vislijn strak en klap het net over de vissen van achter in één vloeiende beweging.

Houd vast aan de Muskie. Het is van essentieel belang de pure kracht van een muskie niet te onderschatten en de schade die zij kunnen doen om zichzelf en om u bij het flailing. Volgens de website Muskie411, de beste manier om een ​​muskie te houden is om het over de rug te grijpen, achter de kieuwen, en zorg ervoor dat de ogen te vermijden, tenzij je van plan bent op het houden van de vis in plaats van los te laten. Als je gaat te houden van de vis voor consumptie, grijpen door de oogkassen is een gangbare praktijk, maar het maakt het verwijderen van de haak moeilijk, als de vis zal klemt zijn kaken strak. Als u van plan bent op het vrijgeven van de vis, houd hem bij zijn rug en drapeer een vochtige handdoek over haar ogen om te voorkomen dat pak slaag als je de haak te verwijderen.

Verwijder de haak. Gebruik lange punttang bij een poging om de haak uit de mond van een muskie te verwijderen. De vis heeft een mond vol grote en kleine haarachtige tanden, die kan leiden tot een onbeschermde kant een opmerkelijke hoeveelheid schade zijn. Als de muskie wordt moeilijk, gebruik dan een bekspreider zijn krachtige mond open en haal je haak. Volgens de CARP Association, kan het soms veiliger om een ​​haak uit een lokken met betonschaar te verwijderen en verwijder vervolgens de haak uit de vis.

Til de muskie. De meest voorkomende manier om een ​​muskie te heffen is door zijn kieuw plaat, maar voorzichtigheid is nodig omdat de kieuwen zelf geschikt voor het snijden door het vlees van uw hand zijn. Om een ​​kieuw greep te doen, houd de vis stevig op de rug met de ene hand en open de kieuw bord met de andere en trek hem uit en weg van de kieuwen. Houd de plaat geopend met een constante druk en schuif je vingers in en een lift. Laat uw vingers glijden in de kieuwen, en zorg ervoor om druk te blijven uitoefenen op de kieuw plaat om te voorkomen dat uw vingers van een blessure als de vis probeert te thrash. Plaats uw andere hand onder de buik van de vis en houd deze horizontaal, als die een vis verticaal kan schade aan de spieren en de wervelkolom veroorzaken.

Laat de vis. Als u op zoek bent om gewoon te vangen en een muskie vrij te geven, zorg ervoor dat de vis release in kalme, ondiepe wateren. Houd een hand onder haar buik en de andere rond het dunste deel van zijn staart. Leg de vis in het water naast de boot of in de buurt van de kust en zorgvuldig te bewegen de vis links naar rechts totdat hij weg op zijn eigen kunnen bewegen.

Hints

Bij het houden op een muskie, zorg ervoor dat u niet laten vallen in de onderkant van uw boot. De slijmerige coating die de weegschaal beschermt zullen loskomen, waardoor het te openen om schade in het wild.

Wees altijd bewust van waar uw handen en vingers bij het te maken hebben met een muskie of zijn familielid, de Noordelijke Pike. Deze vissen zijn in staat om het verwijderen van de vingers bij het dorsen en worstelen.

Share This Post