Index / tech / Hoe maak je een Music titel wijzigen

Share This Post

tech

Hoe maak je een Music titel wijzigen

Soms is een muziektitel zou zijn mislabeled op uw computer om wat voor reden. Aangezien dit irritant kan zijn, is het handig om de muziek titel te wijzigen om de titel die u wilt. Dit is goed te doen in de eigen programma Windows Media Player. Dit pr

Advertisement

Soms is een muziektitel zou zijn mislabeled op uw computer om wat voor reden. Aangezien dit irritant kan zijn, is het handig om de muziek titel te wijzigen om de titel die u wilt. Dit is goed te doen in de eigen programma Windows Media Player. Dit programma wordt standaard geleverd met elke computer geladen met Windows, of kan worden gedownload. Gebruik Windows Media Player om muziek titel en andere informatie te veranderen over een bepaald nummer bestand naar het label dat u wilt.

Open Windows Media Player via het menu Start in de linkerbenedenhoek van Windows.

Klik op Bibliotheek. Rechtsklik op het muziekbestand dat u wilt wijzigen. Selecteer Geavanceerd Tag Editor in het drop-down menu dat verschijnt.

Klik op het tekstvak dat de titel in de Advanced Tag Editor zegt. Doorhalen wat er was vóór en typ in de nieuwe titel die u wenst.

Klik op Toepassen en vervolgens op OK om de tag-editor te sluiten. De muziek bestand heeft nu een nieuwe titel.

Share This Post