Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Music Box Maak met een Moving Ballerina

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Music Box Maak met een Moving Ballerina

Jarenlang hebben meisjes opgegroeid met muziek dozen die een dansende pop binnen te hebben. Ze kijken vaak met fascinatie als de kleine figuur pirouettes wanneer de doos wordt geopend. Oorspronkelijk gemaakt van karton, kunnen deze dozen worden gemaa

AdvertisementJarenlang hebben meisjes opgegroeid met muziek dozen die een dansende pop binnen te hebben. Ze kijken vaak met fascinatie als de kleine figuur pirouettes wanneer de doos wordt geopend. Oorspronkelijk gemaakt van karton, kunnen deze dozen worden gemaakt van hout of keramiek en versierd met behulp van verf of stof. Ze gaven die gemakkelijk te personaliseren zijn maken ook.

Wat je nodig hebt

Doos met scharnierend deksel en dikke muren

kleine pop

Mechanische of elektronische muziek-afspeelapparaat

Elektrische boor

verfraaien leveringen

Lijmpistool

Schuurpapier (optioneel)

Wood sealer (optioneel)

Zand een houten doos met schuurpapier en breng een laag van hout sealer. Laat de sealer volledig drogen.

Markeer een punt op de buitenkant van de doos een gat waar de muzikale mechanisme ingevoegd boren. Markeer een soortgelijk punt binnen de box waar de draaitafel zal worden vastgesteld. Boor deze gaten en lijm de musical mechanisme binnen het strafschopgebied.

Bevestig het beeldje op de draaitafel met een lijmpistool. Controleer de suggesties van de fabrikant voor het drogen tijd omdat u zou kunnen hebben om de twee punten bij elkaar voor een paar minuten te houden. Wikkel de draaitafel op de sleutel extender. Wikkel de sleutel extender op de belangrijkste as.

Verbergen het mechanisme met stof of gekleurde plastic, om ervoor te zorgen dat het vrij is van obstakels. Gebruik duidelijke plastic als u wilt dat het mechanisme om gezien te worden. Centreer de sleutel rond de opening aan de buitenzijde van de doos en de draaitafel centreren rond het gat in de doos.

Hints

Langs de binnenkant van de doos met satijn of fluweel zodat het lijkt meer luxe.

Lijm een ‚Äč‚Äčkleine ovale spiegel achter het beeldje te maken van de dansende pop kijken meer magisch.

Weerspiegelen de persoonlijkheid van de gebruiker bij het inrichten van de doos. Fabric, verf en glitter zijn enkele van de populaire materialen te gebruiken. Gebruik steentjes voor versiering.

Gebruik zoals beschermende kleding en handschoenen aan en draag bij het gebruik van de boor of lijmpistool.

Kinderen proberen dit project moet altijd doen onder toezicht van een volwassene.

Share This Post