Index / Ambachten / Hoe maak je een Mushroom Craft

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Mushroom Craft

Paddenstoelen zijn er in alle verschillende vormen en maten. Ze maken interessante decoratieve elementen voor tuinen en zelfs indoor decoreren. Sommige mensen gebruiken paddestoel thema's om kinderkamers en andere ruimten te versieren. De toepassinge

AdvertisementPaddenstoelen zijn er in alle verschillende vormen en maten. Ze maken interessante decoratieve elementen voor tuinen en zelfs indoor decoreren. Sommige mensen gebruiken paddestoel thema's om kinderkamers en andere ruimten te versieren. De toepassingen voor een paddestoel ambachtelijke zijn zo groot als je verbeelding. U kunt deze paddestoelen te maken in één of twee dagen. Variëren van de grootte van de kom en stammen voor grotere verscheidenheid.

Wat je nodig hebt

ambachtelijke lijm

grote schalen

Plastic wegwerpzakken

Krant

Spuitverf

Acrylverf

Verf kwasten

Spuitwaterdicht sealer

18- tot 24-inch lange log met schors

3-inch schroeven

machtsschroevedraaier

Meng een verhouding van gelijke delen ambachtelijke lijm en water in een kom. Bedek de binnenzijde van een kom met een plastic zak.

Knip stroken van de krant in de 2-inch breed secties. Dompel de strips in de lijm mengsel, dan hen lag in de zak in de kom. Solliciteer drie lagen papier, laat dan het papier drogen drie uur. Solliciteer drie lagen papier over de eerste drie lagen. Laat het papier om 24 uur drogen.

Verwijder het papier kom vanuit de echte schaal en verwijder de plastic zak. Snijd de zijden van het papier kom met een mes om eventuele scherpe randen te verwijderen. Neem het papier kom naar buiten.

Spuit de bovenkant van de kom met verf. Laat de verf drogen. Spray met twee lagen verf voor een volledige dekking.

Solliciteer puntjes verf met acryl verf of andere textures of details op de schaal, die zal worden de toppen van de paddenstoel. Laat de verf drogen. Spuit een waterdichte verzegeling over de binnen- en buitenkant van de paddestoel top om het te beschermen.

Schroef de paddestoel top om het logboek met twee of drie schroeven. Voeg extra verf over de schroeven om ze te camoufleren.

Share This Post