Index / tech / Hoe maak je een MP3-bestand te converteren naar 5.1

Share This Post

tech

Hoe maak je een MP3-bestand te converteren naar 5.1

Als u een MP3-bestand dat u wilt gebruiken als een 5.1 surround sound-bestand, kun je eigenlijk neem uw MP3-bestand en te converteren naar 5.1. Professionele audio-software nodig is om deze vorm van versie te doen. De Sony Vegas Movie Studio Platinum

Advertisement

Als u een MP3-bestand dat u wilt gebruiken als een 5.1 surround sound-bestand, kun je eigenlijk neem uw MP3-bestand en te converteren naar 5.1. Professionele audio-software nodig is om deze vorm van versie te doen. De Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition is kosteneffectief professionele audio-software die snel en eenvoudig je MP3-bestand kan doen om 5.1-bestand conversie. Je hebt geen pro audi ervaring nodig om de conversie te doen, want het is vrij eenvoudig en kan zelfs worden gedaan in de trial versie van het programma.

Wat je nodig hebt

Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition

Start de Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition programma op uw computer. De wizard Nieuw project wordt automatisch geopend en vragen u om uw project te noemen. Kies een naam en klik op 'Volgende'.

Bewegen door de rest van de wizard Nieuw project door te klikken op "Next" aan de onderkant van elk scherm totdat u "Finish." Zorg ervoor dat u "5.1 Surround" op de audio-scherm te selecteren. Je winkelwagentje anderzijds schermen zijn niet belangrijk voor het maken van 5,1-bestand.

Kijk in de linkerbovenhoek van het scherm om uw MP3-bestand te vinden. Dit gedeelte van het scherm zal waarschijnlijk tonen uw bureaublad en mappen. U kunt ook navigeren naar Mijn muziek of andere gebieden op uw computer. Zodra u de MP3-bestand in dat gebied dat u wilt converteren te zien, moet u slepen en neerzetten naar het onderste gedeelte van het scherm. U moet dit vier keer te doen. De gebieden die je nodig hebt om het MP3-bestand laten vallen in zijn Front, Center, FLE en achter.

Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Render As." Wanneer het dialoogvenster verschijnt, moet u AC-3 selecteert als bestandstype. En voor sjabloon te selecteren "5.1 DVD." Klik op de knop 'Opslaan' om de 5.1-bestand op uw MP3 te creƫren. Een "Rendering" scherm zal verschijnen met een voortgangsbalk. Wanneer de conversie is voltooid, zult u in staat om te klikken op de of "Open Folder" knop "Open" om toegang te krijgen tot uw nieuwe MP3.

Share This Post