Index / Ambachten / Hoe maak je een Moving Mouth Puppet

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Moving Mouth Puppet

Bewegende mond poppen zijn een leuke en gemakkelijke project dat de verbeelding van een kind in brand kunnen steken. Puppet maken hoeft niet duur of tijdrovend te zijn en het kan je kansen om een ​​groot aantal nieuwe projecten met de betrokken kinde

Advertisement

Bewegende mond poppen zijn een leuke en gemakkelijke project dat de verbeelding van een kind in brand kunnen steken. Puppet maken hoeft niet duur of tijdrovend te zijn en het kan je kansen om een ​​groot aantal nieuwe projecten met de betrokken kinderen gaan geven. Volg deze stappen om te beginnen met het maken van bewegende mond marionetten.

Wat je nodig hebt

02/01 erf van anti-peel fleece

4 1/2 door 6-inch stuk karton, gesneden uit graangewassendoos

Schuim vulling

Blad van zwart vilt

Hot lijmpistool en lijm sticks

Haardroger

Vel rood rubber

1/2 inch dikke poly schuim in een 7 1/2 van 7 inch square

Schaar

schuim borstel

Contact cement

Geel schuim golfbal

Twee plastic ogen

POM Pom

magic marker

gevederde boa

Naaimachine

Praktijk tekening tekens. Vouw fleece in de helft en trekken een overzicht van je personage is dat groot genoeg is voor de hand om binnen te passen. Naai langs de lijnen van het karakter, terwijl het vlies is nog steeds gevouwen. Draai de vacht, karakter naar beneden en snijd langs de buitenranden van de draad om je poppetje te verwijderen.

Leg je hand helemaal in om de poppen hoofd en trek binnen en van buiten. Gebruik een potlood om de armen en vingers van de pop duwen. Maak dan gebruik van potlood om een ​​klein beetje van de vulling in de vingers en armen schuiven.

Vouw karton in de helft voor de mond van je poppetje. Gebruik schuimborstel de contactlijm deppen en borstelen aan de binnenzijde van het gevouwen karton. Gebruik een haardroger om het cement drogen gedurende 15 seconden waardoor het kleverig. Plaats de zwarte vilt op de kleverige karton en druk op de kartonnen samen. Weggesneden resterende gevoeld in een bocht rond elke hoek naar de mond vorm te geven.

Bepaal waar de mond zou moeten zijn op het gezicht van de pop en snijd een gleuf over de ene kant van de pop. De hoeken van karton moet overeenkomen met de hoeken van de snede. Steek de mond in de snede, voelde kant naar buiten. Een klein lip op de randen van karton en zet dotten lijm onder de lippen om ze af te dichten naar de mond.

Snijd een 2 bij 3 inch vierkant uit je rode rubber. Snijd vervolgens een hartvorm uit van het plein aan uw bewegende mond marionetten tong te maken. Neem je magic marker en trek een lijn van het centrum van het hart naar de top. Draai hem om en voeg lijm. Druk in het midden van de bodem van de mond marionet.

Knijp de boven- en onderkant van polyfoam samen met uw vingers en duw ze samen tot ze een parachute te lijken. Gebruik één hand om het schuim helemaal te duwen in de kop boven de mond en laten gaan naar de marionet het hoofd vorm te geven.

Snijd geel schuim golfballen in de helft. Duw de steel van de kunststof oog in het midden van de ronde kant van de bal. Nu zet lijm op de platte kant van de bal en houdt u tegen top van poppen hoofd was je wilt zijn ogen.

Gebruik de pom pom voor de neus. Voeg een schar van lijm op de pom pom en druk tegen het hoofd gedurende 2 minuten. Voeg een 2-inch stuk gevederde boa boven ogen voor haar. Zet een strook van lijm over de kop achter de ogen en druk op de boa op de lijm. Zet een lijn van lijm onder de neus en voeg een strook van de boa als een snor als je poppetje is een man.

Hints

Neem de tijd te snijden om per ongeluk te voorkomen snijden door genaaid draden.

Gebruik de boa voor wenkbrauwen in plaats van of in aanvulling op haar.

Share This Post