Index / Ambachten / Hoe maak je een Moving Kartonnen Arm

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Moving Kartonnen Arm

Maak een bewegende kartonnen arm als een kunstproject of gebruik de arm aan elke kinderen over gewrichten in het lichaam. Studenten in staat stellen een patroon van een gebogen arm te sporen op papier of flauwvalt fotokopieën van een patroon naar een

Advertisement

Maak een bewegende kartonnen arm als een kunstproject of gebruik de arm aan elke kinderen over gewrichten in het lichaam. Studenten in staat stellen een patroon van een gebogen arm te sporen op papier of flauwvalt fotokopieën van een patroon naar een boeiende klasse project te starten.

Wat je nodig hebt

schaar

Lijm

perforator

Nietje

Knip een patroon van een arm met een schaar en lijm het patroon om een ​​stuk karton.

Maak twee gaten, ongeveer 1/4 inch uit elkaar, in de buurt van de elleboog met een perforator. Gaten worden uitgelijnd - bovenop de andere.

Knip het patroon uit het karton met een schaar en knip het patroon in de helft. De ketting in de ruimte tussen beide gaten op de elleboog.

Bevestig de onderarm naar de bovenarm met een papieren sluiting. Plaats het papier sluiting door de gaten op zowel de onderste en bovenste arm; spreiden de metalen tanden van de sluiting van het karton te beveiligen.

Beweeg de onderarm op en neer om het uiterlijk van een wuivende kartonnen arm geven.

Share This Post