Index / Cars / Hoe maak je een motorfiets voor beginners Ride

Share This Post

Cars

Hoe maak je een motorfiets voor beginners Ride

Stap op die motor en rijden. Die grote fietsen kan ontmoedigend kijken voor een beginner, maar met een paar tips, kunt u af en paardrijden en met de tijd van je leven. De truc is om kennis te maken met de eerste en vertrouwd zijn met al zijn operatio

Advertisement

Stap op die motor en rijden. Die grote fietsen kan ontmoedigend kijken voor een beginner, maar met een paar tips, kunt u af en paardrijden en met de tijd van je leven. De truc is om kennis te maken met de eerste en vertrouwd zijn met al zijn operationele onderdelen van de motorfiets.

Ga op de motorfiets. Ga op de linkerkant. Vasthouden aan het stuur en til je been over het zadel. In evenwicht te brengen met je voeten en controleer de aanpassingen van de spiegels, voetsteunen, en tandwielen.

Rem en te versnellen met de rechterhand. Draai de handgreep of wurgen op het stuur, zodat je pols naar beneden gaat naar u toe om te versnellen. Heeft u een lichte aanraking, zodat je niet draaien uit in een wheelie. Trek aan de hendel om de voorrem te passen. Gebruik de rechter voet naar de achterremmen betrekken, hoewel deze zijn meer voor de trage snelheid en overgangen gebruikt.

Gebruik de koppeling om te schakelen. De koppeling is de hefboom aan de greep voor de linkerhand. Trek in de koppeling met zachte langzame bewegingen van de motor in en uit neutraal gezet.

Shift met de linker voet door de hendel naar beneden en omhoog. De meeste motorfietsen hebben een een naar beneden, vijf up verschuiven patroon. De basis van je voet zal naar beneden schuiven voor de eerste versnelling en in stappen van neutraal naar de tweede en neer naar de vijfde versnelling. Kijk voor de een "N" aan het licht groen op de meter als je het in neutraal. Het kan wat oefening, maar je zult het gevoel snel voor te krijgen.

Start de motor. Klap de kill switch op "on" draai de sleutel naar "contact" of naar rechts. Druk op de startknop met uw duim.

Share This Post