Index / Cars / Hoe maak je een motorfiets Olielek Stop

Share This Post

Cars

Hoe maak je een motorfiets Olielek Stop

Een olielek in de motor kan worden rommelig voor uw oprit, niet aan het feit dat na verloop van tijd, kan het uw motor ruïneren te vermelden. Als uw motorfiets lekt, is de eerste stap het identificeren waar precies het lek komt uit alvorens tot het k

AdvertisementEen olielek in de motor kan worden rommelig voor uw oprit, niet aan het feit dat na verloop van tijd, kan het uw motor ruïneren te vermelden. Als uw motorfiets lekt, is de eerste stap het identificeren waar precies het lek komt uit alvorens tot het krijgen van het gerepareerd. Vaststelling van een olielek je niet nodig om een ​​top expert in motorfiets onderhoud. Met een paar tools en wat tijd geïnvesteerd, kunt u in staat om jezelf een reis op te slaan op uw monteur.

Wat je nodig hebt

Wit vel papier

Lek opsporen kit

Black Light

Seal-All

Controleer het type lek je te maken hebt. Leg een vel wit papier direct onder het lek en de kleur te beoordelen. Motorolie zal over het algemeen zwart, terwijl de automatische transmissie en stuurbekrachtiging vloeistof rood of donkerbruin kan zijn. Ruitensproeiervloeistof is blauw en antivries groen, goud, oranje, bruin of blauw kan zijn.

Flush kleurstof in de vermoedelijke volgens de lek detectie kit instructies. Bijvoorbeeld, als u vermoedt dat het lek is afkomstig van de motor, moet de kleurstof toe te voegen aan de motorolie en laat de motor draaien voor enige tijd voordat zij in staat om het lek op te sporen.

Glans de zwart licht om het gebied van het lek te markeren. De exacte locatie van het lek moeten verschijnen als een gebied dat door de felle fluorescerende gele of groene kleurstof. Nu, dat de exacte gebied wordt vastgesteld wat het lek kan worden aangepakt.

Op een kleine hoeveelheid Seal-All direct naar lekken. Laten drogen volgens voorschrift. Controleer of het gebied is gestopt met lekken. Mocht het olielek aanhouden, raadpleeg dan een gekwalificeerde monteur.

Hints

Lekdetectie kits zijn verkrijgbaar bij de meeste motorfiets onderdelen retailers.

Er zijn verschillende UV-lekdetectie kits op basis van het soort lek je mee bezig bent.

Koudemiddellekkage en olie gebaseerde vloeistof lekken vereisen verschillende soorten kleurstof.

Reinig de motor met een doek en ontvetter voordat het zoeken naar het olielek.

Werk nooit aan uw motorfiets als de motor nog warm is.

Niet alle lekken gerepareerd kunnen worden; soms defecte onderdelen vervangen moeten worden.

Bij gebruik van Seal-All, gebruikt slechts kleine hoeveelheden en zorg ervoor dat je een goede cross-breeze om te voorkomen dat het inademen van te veel giftige dampen.

Share This Post