Index / Cars / Hoe maak je een Motorcyle Park

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Motorcyle Park

Een van de meest teleurstellende situaties een motorrijder kan zich vinden in is uit een gebouw te komen en zien hun motorfiets getikt en liggend op de grond, of erger nog, verdwenen. De bestuurder van een motorfiets moet zich bewust zijn van de voor

AdvertisementEen van de meest teleurstellende situaties een motorrijder kan zich vinden in is uit een gebouw te komen en zien hun motorfiets getikt en liggend op de grond, of erger nog, verdwenen. De bestuurder van een motorfiets moet zich bewust zijn van de voorwaarden van de bestuurder van een groter voertuig misschien niet denken. Leer jezelf om een ​​snelle, maar zorgvuldige beoordeling van de parkeerplaats te doen elke keer dat je parkeren, zodat u kunt uw motorfiets veilig te houden en rechtop voordat u de weg opnieuw getroffen.

Wat je nodig hebt

Vlakke plaat of plank

Kies een vlakke ondergrond parkeren indien mogelijk, zelfs als je moet verder weg dan je zou willen parkeren.

Manoeuvre de fiets in een veilige positie als je geen andere keus dan om te parkeren op een heuvel, totdat je voelt dat de motor is in de meest stabiele positie mogelijk. Besteed extra tijd vinden van de juiste hoek voor de motorfiets te leunen bij het parkeren op de heuvel.

Controleer het oppervlak van de parkeerplaats voor gras, los zand, heet asfalt of gravel waar uw kick-stand zou kunnen zinken in het oppervlak, die ertoe kunnen leiden dat de motor te kantelen. Draag een harde, vlakke plaat van metaal of hout, dat is ongeveer de grootte van een taart pan in uw fietstas op de grond te plaatsen voordat u de kick-stand naar beneden. Gebruik de plaat om uw eigen veilige ondergrond te creëren om te parkeren op als het gaat om oppervlakken die twijfelachtig zijn. Manoeuvre de motor zodat de kick-stand rust vierkant op het bord.

Parkeer de motor in een hoek naar de stoeprand, als er een stoeprand, zodat u makkelijk de motor kunt trekken in het verkeer. Duw de motor waardoor de achterband strak drukt naar de stoeprand.

Gebruik je voet neer te zetten van de kick-stand, terwijl de motorfiets in een versnelling. Laat de motor in de eerste versnelling wanneer u deze parkeren. Schakel de motor in neutraal alleen wanneer u op het punt om te starten.

Park in het midden van de parkeerplaatsen in de buurt van de kop-staart van andere voertuigen die het zicht kunnen blokkeren, zodat uw motorfiets is gemakkelijk voor andere bestuurders om te zien, en zo mensen verlaten en het invoeren van geparkeerde voertuigen zal niet uw motorfiets tegen het lijf bij het openen van de auto deuren.

Rij de motorfiets helemaal door de parkeerplaats waar mogelijk, zodat je niet hoeft terug uit in het verkeer op uw motorfiets. Park, zodat u kunt vooruit duim langs geparkeerde auto's om te zien of de weg vrij is voor je uit in een rijstrook te trekken. Inch de motorfiets rond naar de uitgang te maken waar mogelijk als u niet in staat om de motorfiets te rijden via een parkeerplaats naar de uitgang te maken.

Wees je bewust van het parkeren regels dat parkeren te beperken tot slechts één motor per parkeerplaats, of als het is toegestaan ​​om meer dan een motorfiets parkeren op een enkele parkeerplaats.

Zet het contact uit, verwijder de sleutel en de vorken voordat u uw motorfiets te verlaten.

Share This Post