Index / Cars / Hoe maak je een Motorcycle Mirror Vibration Fix

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Motorcycle Mirror Vibration Fix

Als u uw motorfiets rijden op de weg en zie niets anders dan een onscherpte in de spiegel, kan dit te wijten zijn aan overmatige trillingen motor en is een gevaarlijke situatie. U moet de spiegel om veilige rijstrook veranderingen uit te voeren, of d

AdvertisementAls u uw motorfiets rijden op de weg en zie niets anders dan een onscherpte in de spiegel, kan dit te wijten zijn aan overmatige trillingen motor en is een gevaarlijke situatie. U moet de spiegel om veilige rijstrook veranderingen uit te voeren, of dat onscherpte kan een politieagent nadert op hoge snelheid. Gelukkig is er een manier om dat onscherpte te zetten in een kristalheldere reflectie en kunt u een veilige, plezierige rit te hebben.

Wat je nodig hebt

13 mm steeksleutel

Mirror isolator

Bezoek onderdelen afdeling met uw lokale motorfiets dealer en koop een set van spiegel trillingsdempers. De isolatoren lijken rubberen stoppen met een draadstang deel aan één einde en een schroefgat anderzijds. De isolatoren zijn ontworpen om te passen tussen de motorfiets spiegel mount en de spiegel zelf.

Verwijder de motorfiets spiegel met een 13 mm sleutel.

Rijg de isolator in het gat voor de spiegel.

Rijg de spiegel in het gat op de isolator.

Draai het geheel met de 13 mm sleutel en stel de spiegel om uw voorkeur.

Hints

Om schroefdraad secties strak te houden, breng dan een kleine hoeveelheid blauwe Loctite op de schroefdraad voor de montage.

Share This Post