Index / Huis / Hoe maak je een motor op een transportband Drive

Share This Post

Huis

Hoe maak je een motor op een transportband Drive

Een transportband is een snelle en handige manier om artikelen van het ene punt naar het andere te vervoeren. Het is een mechanische lus, meestal gemaakt van rubber, dat rond het mechanisme voor een continue cyclus. De meeste, zo niet alle, transport

AdvertisementEen transportband is een snelle en handige manier om artikelen van het ene punt naar het andere te vervoeren. Het is een mechanische lus, meestal gemaakt van rubber, dat rond het mechanisme voor een continue cyclus. De meeste, zo niet alle, transportbanden gemotoriseerd. Ze zijn in gebruik in industriële en agrarische instellingen geweest om taken sneller te maken. Als u van plan bent om gebruik te maken van een transportband te maken voor uw bedrijf, moet je weten wat voor soort motor het beste werkt op uw gekozen transportband. Er zijn een heleboel merken en types om uit te kiezen die zijn ontworpen voor verschillende doeleinden.

Bepaal de grootte van uw transportband. De vermogens van een motor moet overeenkomen met de grootte van de transportband. Als de riem industriële-size, is een krachtige motor die nodig is om de lopende band werk efficiënt te maken. Een motor die lage vermogens heeft, zal niet goed doen met grote transportbanden.

Beslis over de aard van de motor die u wilt gebruiken. Soorten motor onder draaistroommotoren, AC en borstelloze Speed ​​Control Motors en Stepping Motors. Elk van deze heeft verschillende specificaties die tegemoet te komen aan verschillende soorten en maten van transportbanden. Het eerste type kan één of twee richtingen zijn. De tweede stelt de gebruiker in te stellen en te veranderen het motortoerental met gemak. De laatste kan omgaan met samengestelde bewegingen en heeft een breed scala van de capaciteit.

Kijk voor een motor die vele voordelen voor de gebruiker heeft. Heeft de motor verbruiken teveel elektriciteit? Is het betaalbaar, maar nog steeds zorgt voor een goede kwaliteit? Duurt het erg lang, zelfs als het op grote schaal wordt gebruikt? Het antwoord bevestigend wordt alle drie.

Koop een motor die gezondheids- en veiligheidsnormen integreert. Voor een elektrische motor, moet de fabrikant zich houden aan de normen voor gezondheid en veiligheid door de overheid.

Kies een motor die het gebruiksgemak om het werk sneller en efficiënter te maken heeft. Het kopen van een motor die niet gebruiksvriendelijk kan productie en levering vertragen.

Share This Post