Index / wettelijk / Hoe maak je een Motion Bestand in Kentucky

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een Motion Bestand in Kentucky

In Kentucky, rechtbanken behandelen geringe vorderingen, civiele zaken met betrekking tot minder dan $ 4000 in schade, jeugd zaken, probate, verkeersovertredingen en misdrijven. Als je in een civiel geschil dat u wilt dat de rechtbank op te lossen, m

AdvertisementIn Kentucky, rechtbanken behandelen geringe vorderingen, civiele zaken met betrekking tot minder dan $ 4000 in schade, jeugd zaken, probate, verkeersovertredingen en misdrijven. Als je in een civiel geschil dat u wilt dat de rechtbank op te lossen, moet u een klacht in te dienen en vervolgens een motie om de rechter uitspraak te doen over de kwestie, volgens het US District Court voor het Western District van Kentucky. De beweging staat wat u wenst te gebeuren, en nadat u het bestand, de persoon die je de klacht tegen de mogelijkheid heeft om te reageren ingediend. Vervolgens kunt u reageren met een korte of wachten op een hoorzitting van het hof.

Neem contact op met uw lokale Kentucky district griffier om beweging te vormen te verkrijgen. De receptionist zal u voorzien van een algemeen formulier dat u moet invullen. Vraag naar de "algemene beweging vorm voor gebruik door pro se procederende partijen in civiele zaken."

Steek het bijschrift over de motie vorm. De titel bevat de naam van de verdachte, wie is de persoon die je hebt een klacht tegen, en uw naam onder "eiser." Als je het indienen tegen meer dan één persoon, voeg alleen de naam van de eerste persoon, en volg het met "et al. "Voeg wat u het indienen van een ontwerpresolutie. De beweging wordt gebruikt voor een burgerlijke zaak, zo plaatst die informatie na het "Motion voor" aan de top van de beweging vormen u heeft ontvangen van de griffier.

Vertel de rechter wat je wilt. Begin de eerste paragraaf van de beweging door het vertellen van de rechter wie je bent. Staat wat u precies wilt. Als het om een ​​bedrag in dollars, zijn nauwkeurig. Bouw de volgende alinea's door uw ondersteunende gegevens. Staat alleen feiten, en omvatten geen informatie die niet op uw zaak. Persoonlijke identificatie, zoals sofinummers, geboortedata en rijbewijs nummers, moet gedeeltelijk worden vermomd. Zo zal een sofi-nummer 'xxx-XX-0000, "met de" 0000 "zijn de laatste vier cijfers van het nummer. Minderjarige kinderen worden alleen aangeduid met eerste en laatste initialen.

Teken de beweging en breng het naar de Kentucky district griffier in uw omgeving. De motie je bestand moet het origineel zijn, maar aanvraag ten minste twee kopieën van het origineel met de ontvangst van de griffie van het document.

Serveer de verdachte met de beweging. U mag de advocaat van de andere partij te dienen als hij er een heeft, of je moet de sheriff of een deurwaarder te betalen om de documenten aan de verweerder dienen. Hebben de deurwaarder het invullen van een certificaat van dienst waaruit blijkt dat hij de documenten had dienen om de verdachte. Als u de advocaat te dienen, moet u de advocaat het certificaat van dienst te ondertekenen wanneer u de beweging te leveren aan zijn kantoor.

File het oorspronkelijke certificaat van dienst bij de rechtbank.

Share This Post