Index / Onderwijs / Hoe maak je een model van een Panda's Habitat Maak

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een model van een Panda's Habitat Maak

Panda is een groot dier dat behoort tot de beerfamilie, maar het is ook genetisch gerelateerd aan wasberen. Deze bedreigde diersoort leeft in bamboebossen in China's bergachtige gebieden. Een gemeenschappelijke panda leefgebied moet een dikke stand v

AdvertisementPanda is een groot dier dat behoort tot de beerfamilie, maar het is ook genetisch gerelateerd aan wasberen. Deze bedreigde diersoort leeft in bamboebossen in China's bergachtige gebieden. Een gemeenschappelijke panda leefgebied moet een dikke stand van bamboe, favoriete voedsel van de panda's te nemen. Het huis kan ook zijn voorzien van bomen om te klimmen, een grot voor het opheffen van de jonge welpen en een waterbron. Het creëren van je eigen model panda habitat voor een school project of voor vrije tijd helpt u om te leren over en te begrijpen natuurlijk gedrag en levensstijl van het dier.

Wat je nodig hebt

schoenendoos

Penseel

groene verf

bruine verf

blauwe verf

Lichtgroene verf

Krant

tandenstokers

Groene bouw papier

schaar

Twee kleine blokken steekschuim

Lijm

decoratieve mos

Kleine takjes met takken

Kleine en middelgrote rotsen

Eén of twee kleine speelgoed panda's

Verwijder het deksel van de schoenendoos. Met het penseel op de bodem van de doos verf met patches van groene en bruine de grond vertegenwoordigen. Verf omgekeerde "V" of "U" vormen rond de zijkanten van de binnenkant van het vak aan de panda's berg leefgebied te vertegenwoordigen. Schilder de resterende ruimte aan de zijkanten blauw aan de hemel te vertegenwoordigen.

Spreid een vel krantenpapier en voeg een plas lichtgroene verf aan de oppervlakte. Rol een aantal tandenstokers rond in de verf, zodat ze volledig lichtgroen tot bamboe stengels, de panda's primaire voedselbron vormen geworden. Laat de geverfde tandenstokers drogen.

Snijd een aantal kleine, langwerpige driehoeken uit de groene bouw papier met een schaar. Prik een gat in een van de driehoeken met de punt van een tandenstoker, en schuif de gespietst driehoek verderop in de tandenstoker. Dit komt overeen met de bladeren van de bamboe. Ga verder het plaatsen van papier driehoeken op de tandenstokers totdat elke tandenstoker heeft twee of meer bladeren op de stengel.

Houd de tandenstokers rechtop en steek hun bottom tips in een van de kleine steekschuim blokken om een ​​tribune van bamboe te creëren. Lijm de onderkant van het blok in een van de hoeken van de schoenendoos. Bedek het blok met decoratieve mos.

Steek een van de takken verticaal in de tweede steekschuim blok. Lijm het blok in een andere hoek van de schoenendoos. Bedek het blok met decoratieve mos. Dit komt neer op een boom die de panda klimt om roofdieren te vermijden en om te rusten.

Lijm de rotsen onderaan de schoenendoos en boven elkaar om een ​​rotsstapel vormen. Bouw het opstapelen, zodat er een gat in de rotsen in de buurt van de bodem. Dit vertegenwoordigt een grot waar een vrouwelijke panda haar welpen kan verhogen.

Breng een kleine ronde vorm met de blauwe verf naar een lege ruimte aan de onderkant van de schoenendoos. Dit is een klein zwembad waar de panda kunt afkoelen.

Lijm een ​​paar takken onderaan de schoenendoos om gevallen logboeken vertegenwoordigen.

Vul het model door het plaatsen van één of twee kleine speelgoed panda's in de schoenendoos.

Share This Post