Index / Ambachten / Hoe maak je een model Grocery Store Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een model Grocery Store Make

Omdat er zo veel poppenhuis miniatuur projecten en producten zijn gecentreerd rond het creëren en het verzamelen van kleine etenswaren, een model supermarkt is een natuurlijke keuze voor een miniatuur-liefhebber met een belang in een breed scala van

Advertisement

Omdat er zo veel poppenhuis miniatuur projecten en producten zijn gecentreerd rond het creëren en het verzamelen van kleine etenswaren, een model supermarkt is een natuurlijke keuze voor een miniatuur-liefhebber met een belang in een breed scala van speelgoed eetwaren. Bouw een eenvoudige supermarkt structuur om te dienen als een medium voor het weergeven van deze goederen, of u kiest voor een moderne of ouderwetse stijl.

Kies een tijd voor uw supermarkt. Dit zal het gemak van de kous met miniatuur voedsel beïnvloeden; veel commercieel verkocht poppenhuis miniaturen (vooral die gewoonlijk verkocht in ambachtelijke winkels) worden gemodelleerd naar oud-timey, begin 20ste eeuw producten. Echter, het is gemakkelijk om uw eigen moderne, merknaam producten door scannen of fotograferen pakketten bouwen vanaf uw eigen keuken, af te drukken in miniatuur en vouwen ze in kleine pakketten.

Schets een lay-out voor uw winkel. Baseren op een echte supermarkt met items georganiseerd volgens het type: opbrengst, vlees, zuivel en diverse verpakte levensmiddelen secties. Tenzij je wilt dat dit model een enorme onderneming zijn, gaan met een kleine stad "winkel" design dat de voorraden alleen de minimale benodigde items.

Maak het gebouw. Voor een basismodel, gebruik dan een kartonnen doos of houten kist. Knip één van de zijden voor volledige toegang en verf van de muren en de vloer van een fundamentele witte of crème kleur zodat het lijkt alsof de binnenkant van een gebouw. Verf de onderkant van de vloer te laten uitzien als tegel door het schilderen van een zwart-wit checker patroon.

planken toe te voegen aan uw model. Langs de drie wanden met planken door lijmen-verf roeren stokken op hun randen. Koop poppenhuis rekken voor de centrale rijen planken, of bouw je eigen vanaf tag board of ambachtelijke schuim.

Vul de planken met miniatuur voedsel. Kopen items uit ambachtelijke winkel miniatuur gangpaden of modelleren van uw eigen uit karton (voor verpakte items) en polymeer klei (voor items zoals vlees en producten).

Maak een miniatuur kassa. Snijd de bodem uit een gedroogd voedsel doos (zoals crackers of granen) en dek het af met een laagje lijm en papier, dan schilderen te lijken op een transportband of tegen. Lijm op zijn plaats ondersteboven.

Share This Post