Index / Ambachten / Hoe maak je een model Dolphin

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een model Dolphin

U kunt snel ambachtelijke een model dolfijn met behulp van papier-maché en andere huishoudelijke artikelen. De papier-mache dolfijnen kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van dingen zoals diorama's, rekwisieten en decoraties. Het bouwen van e

AdvertisementU kunt snel ambachtelijke een model dolfijn met behulp van papier-maché en andere huishoudelijke artikelen. De papier-mache dolfijnen kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van dingen zoals diorama's, rekwisieten en decoraties. Het bouwen van een papier-mache dolfijn kan ook een leuke kunstproject dat je kunt doen met je kinderen. De constructie van het model dolfijnen is een relatief eenvoudige taak die niet meer duren dan een half uur; echter, zal je nodig hebt om wat tijd voor de papier-mache en verf te drogen mogelijk te maken.

Wat je nodig hebt

Kartonnen papieren handdoek buis

Wc-papier rollen buis

Karton van een graansoort doos

Krant

afplakband

decoupage lijm

Vingerverf

Construct het kader van het model dolfijnen door snijden van een 3-inch diepe "V" van het ene uiteinde van de keukenroltube. Gooi het stuk dat uit de buis werd gesneden. Trek de twee blootgesteld hoeken van de "V" bij elkaar en plak ze in kant. Dit zal het einde van de buis veroorzaken tezamen kneden en vormen een tapsheid. Maak je geen zorgen over eventuele onvolkomenheden vorm, als ze kunnen worden gedekt door papier-maché.

Vul de papieren handdoek rol met krant door het open einde. Dit zal het frame extra stabiliteit geven en het proces van papier-mache makkelijker.

Snijd het wc-papier rollen in de lengte doormidden. Spreid de rol en maken van de vorm van een dolfijn staart. Knip de dolfijn staart en een beetje plat is. Laat wat bocht naar de staart te maken lijken meer natuurlijk. Tape de dolfijn staart naar de papieren handdoek buis base direct over de "V" uitsparing.

Rol half een vel krantenpapier in een bal en plaats deze halverwege in het open einde van de papieren handdoek buis. Laat de andere helft blootgesteld aan de basis van het hoofd van het model dolfijn te maken. Tape de krant op zijn plaats.

Snijd een 3-voor-1 ½-inch strook van karton dat wordt afgerond op een einde. Plak de strook aan de krant kop basis. Het afgeronde einde moet naar buiten wijzen, omdat het de basis voor de neus van het model dolfijn zal worden.

Teken de omtrek van een rugvin en twee borstvinnen op een oude graansoort doos. Snijd de vinnen uit de doos en plak ze op de papieren handdoek buis basis.

Strijk de basis door het gebruik van stukjes papier en tape. Plak alle plooien en spleten die duidelijk in de basis kan zijn.

Tear secties van de krant in de 1-inch brede stroken van verschillende lengtes. Coat de stroken één voor één in decoupage lijm, zoals Mod Podge en toepassen op het model dolfijnen basis. Plaats de stroken zodat ze de vorm van de base accentueren en wordt de vorm van een dolfijn. Solliciteer vier lagen papier-maché. Papier-maché op de vinnen, staart en snuit. Laat de lijm een ​​nacht drogen.

Verf de dolfijn met vingerverf of acrylverf aan uw specificaties.

Share This Post