Index / Huis / Hoe maak je een Mitutoyo ID F125E Unlock

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Mitutoyo ID F125E Unlock

De Mitutoyo F125E is een digitale meetklok. Deze meter geeft nauwkeurige metingen van de hoogten van objecten. Om deze digitale meter te gebruiken, moet je eerst leren hoe het te ontgrendelen. Je moet het ontgrendelen twee manieren - met de hand en d

Advertisement

De Mitutoyo F125E is een digitale meetklok. Deze meter geeft nauwkeurige metingen van de hoogten van objecten. Om deze digitale meter te gebruiken, moet je eerst leren hoe het te ontgrendelen. Je moet het ontgrendelen twee manieren - met de hand en digitaal. Ontsluiting van de Mitutoyo zal u toelaten om de meter te gebruiken en hebben het geven u nauwkeurige metingen. Dit kan ook voorkomen dat uw metingen vallen binnen een kleine reeks van fouten, misschien zo laag als 0,001 inch voor de hoogte meet 12 inch of minder.

Houd de mobiele ondersteuning (een deel onder de wijzerplaat) met uw linkerhand.

Beweeg het langzaam met de klok mee totdat het de referentie-blok of de onderkant van de meetklok raakt. Dit moet je Mitutoyo meter te ontgrendelen.

Druk op de "ON-OFF" knop op de meetklok. Wacht 30 seconden tot het volledig opstarten. Druk op de knop "MODE". Dit zal de wijzerplaat te ontsluiten en geeft u een meting.

Share This Post