Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Minnow Seine gebruiken

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Minnow Seine gebruiken

Voordat u een minnow zegen, kan het nuttig zijn om te weten wat de heck het is. Zoals elke ervaren visser je kon vertellen, een minnow zegen is een net bevestigd aan lichtgewicht palen die wordt gebruikt voor het aas vissen te verzamelen, zoals minno

AdvertisementVoordat u een minnow zegen, kan het nuttig zijn om te weten wat de heck het is. Zoals elke ervaren visser je kon vertellen, een minnow zegen is een net bevestigd aan lichtgewicht palen die wordt gebruikt voor het aas vissen te verzamelen, zoals minnows. Veel zegennetten zijn vrij groot en hebben twee mensen te hanteren, dus neem een ​​vriend mee wanneer u een minnow seine gebruiken.

Stel uw benodigdheden. Vul een grote emmer met water, waardoor er voldoende ruimte dus het zal niet overstromen wanneer u uw tollen witvissen toe te voegen. Klaar uw seine door unfurling de netten. Pak een paal aan de ene kant van de Seine en uw vissende vriend pak de paal aan de andere kant.

Kies uw locatie. De beste plaatsen te vinden minnows zijn in ondiepe gebieden, zwemmen in de scholen. Kijk voor zilver flitsen die lijken iriserende reflecties, maar zijn echt heel veel kleine vissen zwermen over. U wilt ook een plek met een stevige bank en gemakkelijke toegang tot het water te halen.

Plaats de seine in het water. Ofwel staan ​​op de banken of ga direct naar het water en voorzichtig dompel de seine. Ballon de seine in een boog en vegen door de menigte van minnows. Indien mogelijk, de positie van de Seine, zodat de visjes zwemmen in het, niet weg van, maar zegennetten zijn meestal groot genoeg om pick-up veel witvissen, ongeacht hun richting.

Verwijder minnows. Breng de twee kanten van de zegen elkaar, het vangen van de kleine visjes in het net. Til je seine uit het water, waardoor het water te filteren door de gaten rond uw pakje minnows. Snel maar zorgvuldig de minnows in uw wachtruimte emmer te deponeren. Neem zorgvuldig doel. U hoeft niet een menigte van witvissen wapperend rond op de kreek bank nodig. Zij zullen in aangekoekt vuil en volkomen nutteloos aan u en geen vis die u wilt vangen worden.

Hints

Als u aandringen op de visserij solo, krijgen een kleinere zegen dat door één persoon kan worden gehanteerd.

Niet verstrikt raken in je eigen seine. Dat zou zeker verjagen de witvissen.

Share This Post