Index / Onderwijs / Hoe maak je een Mini elektrische auto te bouwen voor een Project van de Wetenschap

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Mini elektrische auto te bouwen voor een Project van de Wetenschap

Het bouwen van een mini elektrische auto is een spannend wetenschappelijk project dat de studenten over werktuigbouwkundige leert. Sterker nog, het is vaak gebruikt als een wedstrijd in de middelbare school of junior high. Studenten die dit project l

AdvertisementHet bouwen van een mini elektrische auto is een spannend wetenschappelijk project dat de studenten over werktuigbouwkundige leert. Sterker nog, het is vaak gebruikt als een wedstrijd in de middelbare school of junior high. Studenten die dit project leren hoe je een eenvoudige methode van voortstuwing te creëren door het omzetten van de batterij in mechanische energie. Ze design concepten en elementaire lijmen technieken verkennen ook.

Wat je nodig hebt

Gegolfd kunststof voet, 2 3/4 per 4 3/4 inch

2 houtblokken, 1/2 per 1/2 per 2 3/4 inch

2 model auto assen, 4 inch

4 schroef ogen

4 stukken plastic buis, 1/2 inch

4 model auto wielen assen passen

2 messing bevestigingsmiddelen

Paperclip

Batterijhouder

Lijm

2 lengtes van rode draad

1 lengte van de zwarte draad

Elektrische motor

motor mount

motorpoelie

Kleine rubberen band

Bevestig de houten blokken om de plastic basis met de schroef ogen; de schroeven moeten treden vanaf de onderkant van de basis, het bevestigen van de blokken op de basis. Twee schroeven ogen moet elk blok vast, evenwijdig aan elkaar geplaatste 1/2 inch aan beide zijden van de plastic basis.

Past elke as door de schroef ogen aan de onderzijde van de kunststof basis. Plaats een stuk plastic buis aan de linker- en rechterzijde van elke as gelijk met de schroef ogen. Bevestig de wielen aan de assen.

Poke de koperen bevestigingsmiddelen door de bovenkant van de plastic basis en zet; moeten ze genoeg bij elkaar in de buurt zijn, zodat de paperclip beide zullen passen over. Haak een uiteinde van de paperclip over één van de sluiting om het circuit switch vormen.

Plaats de batterijhouder op de plastic basis, in de lengte tegen de houten blok. Lijm de batterijhouder om het blok.

Strip een 3/8 inch-gedeelte van kunststof van de uiteinden van elk stuk draad. Sluit het ene uiteinde van een rode draad aan de batterijhouder positieve einde; sluit het andere uiteinde van deze draad aan op de dichtstbijzijnde koperen sluiting. Sluit de andere rode draad naar de andere koperen sluiting en laat de ene kant vrij. Sluit de zwarte draad aan de batterijhouder negatieve einde, waardoor het andere uiteinde vrij.

Lijm de motor monteren op de plastic basis, in de lengte tegen de batterijhouder. Zorg ervoor dat het aan de rand van de basis. Bevestig de motor poelie van de motor en de positie van de motor in de motor clip. Plaats een uiteinde van de rubberen band rond de motor riemschijf; Plaats het andere uiteinde van het elastiek rond de as toe, aan dezelfde kant. De rubberen band moet strak.

Sluit het vrije rode en zwarte draden op de juiste aansluitingen op de motor. Sluit de paperclip switch; Dit zou het elektrische circuit te voltooien, waardoor de wagen te bewegen.

Hints

Mini elektrische auto kits die alle benodigde materialen bevatten, zijn beschikbaar online of bij hobby winkels. Als alternatief kunt u de afzonderlijke onderdelen te kopen en snijd ze op maat.

Gebruik dubbelzijdige tape in plaats van lijm als je geen tijd om te wachten voor de lijm te drogen hebben.

Share This Post