Index / Tuin / Hoe maak je een Milky Spore Tube Dispenser Build

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Milky Spore Tube Dispenser Build

Verspreid melkachtig spore over het oppervlak van uw gazon Japanse kever besmettingen tegen te gaan. Milky spore is een schimmel die de Japanse kevers en hun larven doodt door op te treden als een natuurlijk bestrijdingsmiddel. Want je moet melkachti

Advertisement

Verspreid melkachtig spore over het oppervlak van uw gazon Japanse kever besmettingen tegen te gaan. Milky spore is een schimmel die de Japanse kevers en hun larven doodt door op te treden als een natuurlijk bestrijdingsmiddel. Want je moet melkachtig spore verspreid gelijkmatig over uw gazon, moet u een dispenser gebruiken. Hoewel je dispenser tubes op elk home improvement of tuincentrum kunt kopen, het maken van een dispenser is veel gemakkelijker en goedkoper.

Wat je nodig hebt

 • Koffie kan, 1 pond

  Nails

  Hamer

  4-voet-lange staak

  Lijm, professionele kracht

  Milky spore

Plaats een een pond koffie kan ondersteboven op een stevige ondergrond zodat de onderkant naar boven wijst.

Plaats de punt van een spijker op de bodem van het blik en met een hamer de nagel 1/4 inch pond in het blik om een ​​gat te creëren. Verwijder de nagel uit de kan en plaats deze in een andere locatie op de doosbodem. Blijven creëren ongeveer 15 gelijkmatig gaten in de bodem van het blik.

Draai het blik om zodat de bodem rust op het oppervlak. Plaats een 4-voet-lang het spel langs de zijkant van de bus en bevestig deze aan het blik met behulp van professionele kracht lijm. Zorg ervoor dat de onderkant van de ring iets boven de bodem van de koffiekan. Laat de lijm goed drogen.

Verwijder het deksel van de koffie kan en vul het met melkachtig spore. Plaats het deksel terug aan de top van de koffie container om te voorkomen dat de melkachtige spore van morsen.

Hints

Om de dispenser gebruiken, gewoon vasthouden aan de inzet en tik op het oppervlak van het gazon een ronde cirkel van melkachtig spore afzien. Het gedeelte Resources bevat een link te leggen gedetailleerde toepassing technieken.

Share This Post