Index / Huis / Hoe maak je een Milk Crate Book Shelf Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Milk Crate Book Shelf Build

Milk kratten zijn stevig containers die nuttig zijn voor meer dan alleen melk. Deze kratten kunnen boeken, snuisterijen en speelgoed te houden. Het maken van een melk-krat boekenplank is een manier voor kinderen om deel te nemen versiering van de zaa

AdvertisementMilk kratten zijn stevig containers die nuttig zijn voor meer dan alleen melk. Deze kratten kunnen boeken, snuisterijen en speelgoed te houden. Het maken van een melk-krat boekenplank is een manier voor kinderen om deel te nemen versiering van de zaal.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  melkkratten

  kabelbinders

  Utility mes

  Papier

  Potlood

  Spuitverf

Meet de afmetingen van de ruimte waar u wilt uw boekenkast te vinden. Meet de afmetingen van een melkkrat.

Teken een plan voor uw boekenkast. In het plan te laten zien hoeveel kratten nodig om de boekenplank hoog genoeg en breed genoeg om te passen in de ruimte in uw kamer te bouwen.

Leg uw melk kratten, gat naar beneden, in een configuratie om je plan passen. U zult willen bespotten bouwen het hele boek plank op dit punt.

Bevestig alle van de melk kratten ene naar de volgende, zowel horizontaal en verticaal met kabelbinders. Gebruik twee kabelbinders elke rand, een in de buurt van de achterkant van de muur de melk krat en één in de buurt van de rand van het krat te bevestigen. Snijd het overtollige aan het uiteinde van de kabelbinders met een mes.

Verplaats de gemonteerde eenheid buiten of naar een andere goed geventileerde ruimte. Leg het toestel op een zeil of kranten aan het oppervlak van uw werkruimte te beschermen. Verf de eenheid binnen en van buiten met een spuitbus verf ontworpen om vast te houden aan plastic. Meerdere lagen hebben een beter resultaat dan één dikke laag. Laten drogen tussen de lagen, zoals aanbevolen op het etiket van de verf.

Hints

Om de veiligheid te verhogen, bevestigt de boekenplank op de bouten in de muur met schroeven.

Spuit nooit verf in een afgesloten ruimte.

Share This Post