Index / tech / Hoe maak je een Micro ATX moederbord installeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een Micro ATX moederbord installeren

Het installeren van een moederbord is misschien wel een van de belangrijkste computer installaties een computer eigenaar kan kennis van te hebben. Micro ATX moederborden zijn een form factor moederbord ontworpen voor kleine voetafdrukken dan ruwe sys

Advertisement

Het installeren van een moederbord is misschien wel een van de belangrijkste computer installaties een computer eigenaar kan kennis van te hebben. Micro ATX moederborden zijn een form factor moederbord ontworpen voor kleine voetafdrukken dan ruwe systeemprestaties. Ondanks het belang van de computer moederbord en de installatie, het is verrassend eenvoudig om een ​​installeren met weinig of geen ervaring in slechts een paar minuten.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

Schroef de riser pinnen die met het moederbord in de computer zaak kwam. Er zal worden voorgeboorde gaten in de behuizing van de computer voor deze pennen, en het moederbord wil detail die gaten moeten riser pinnen. Hoewel Micro ATX volgt een vormfactor niet alle bevestigingspinnen worden gebruikt altijd een moederbord, en als zodanig moet worden verwezen naar de documentatie opdat zij installeert risers in de juiste positie.

Neem de 'achterplaat' voor het moederbord en druk het stevig aan de achterzijde van de behuizing. Deze achterplaat biedt openingen voor het I / O-onderdelen van de computer, zoals USB, muis en toetsenbord connectors. De achterplaat zal komen met het moederbord en passen in het rechthoekige gat in de achterkant van de behuizing van de computer precies.

Leg het moederbord in de behuizing, zorg ervoor dat de bevestigingsgaten af ​​te stemmen op het moederbord met de eerder geïnstalleerde riser pinnen.

Plaats en draai een schroef per riser pin. De schroeven zal schroef in de riser pinnen, het verstrekken van een veilige bevestiging voor het moederbord, terwijl het scheiden van de metalen montageplaat. Bij het vastdraaien van deze schroeven, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze strak genoeg om het moederbord op zijn plaats houden zonder zo strak als om onnodige stress op het moederbord te zetten.

Sluit de macht van de computer geval is, opnieuw in te stellen en de harde schijf connectoren aan hun respectieve macht pinnen op het moederbord. Deze pennen zijn gelabeld voor gemakkelijke identificatie en zijn te vinden in de buurt van de rechterbenedenhoek van het moederbord.

Hints

Het gebruik van een antistatische polsband kan beschermen tegen onbedoelde elektrische ontlading van uzelf op het moederbord te helpen tijdens de installatie. Deze polsbanden zijn goedkoop en kan mogelijk u te houden van schade aan uw moederbord.

Te strak de schroeven op het moederbord kan ertoe leiden dat het moederbord te vervormen en na verloop van tijd, mislukken.

Share This Post