Index / Bedrijf / Hoe maak je een Metalen Borden

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Metalen Borden

Borden kunnen klanten te trekken en maak aankondigingen aan mensen. Metalen borden zijn langdurig en kan maximaal onder de eerste beginselen bij het opzetten outdoors.They kan ook interessante stukken van de inrichting in een winkel. Het is mogelijk

Advertisement

Borden kunnen klanten te trekken en maak aankondigingen aan mensen. Metalen borden zijn langdurig en kan maximaal onder de eerste beginselen bij het opzetten outdoors.They kan ook interessante stukken van de inrichting in een winkel. Het is mogelijk om je eigen borden te maken met metalen platen die in bouwmarkten. Berichten zijn gemakkelijk te vinden tegen lage en bouwmarkten.

Wat je nodig hebt

blikschaar

Weerbestendig plaatwerk 0,010-0,080 inch dik

Spray verf voor gebruik buitenshuis op metaal met roest preventie

schilderstape

stencils

Perforator gereedschap of boormachine met 1/16-inch boor

Noten en 2 1/2-inch-lange bouten of schroeven en ringen

Metalen of houten post voor vrijstaande signage

Het maken van de Signage

Teken grootte en vorm van teken op een stuk van recyclebaar karton. Trace rond het op de metalen plaat met een permanent marker. Snij bord in de vorm die u wenst uit metalen plaat met blikschaar. Draag handschoenen om letsel te voorkomen. U kunt in staat zijn om de bouwmarkt te snijden de vorm voor u als het biedt de dienst.

Schetsen wat je van plan bent op je metalen bord te hebben.

Selecteer een lichtgewicht karton of karton stuk om een ​​patroon te maken. Maak een beknopte op maat patroon als je precies weet wat je nodig hebt op het bord. Gebruik een stencil voor belettering. Meet nauwkeurig om zeker te zijn ruimtes tussen letters zijn gelijkmatig geplaatst.

Snijd het patroon in stukken. Gebruik een permanent marker om het patroon op te sporen op het metaal.

Expose een bepaald gebied dat moet worden geschilderd een kleur. Gebruik schilderstape op de andere delen van het bord te dekken.

Spray-paint gebieden één kleur per keer. Gebruik snelle, lichte schilderen slagen. Ga terug over de gebieden tot de verf is de diepte van de kleur die je wilt. Laat goed drogen.

Peel tape weg van het metaal. Zorg ervoor dat geschilderd gedeelte droog is. Tape over de beschilderde gedeelte en verf in nieuw gedeelte met kleur naar keuze. Ga door totdat alle teken is geschilderd.

Montage of Opknoping Signage

Om signage hangen: boren of te slaan van een gat in elke hoek van het bord als je het direct zijn opknoping op een muur.

Om signage monteren: Meet vier duim van de rand naar het midden van het bord op de boven- en onderkant. Mark met pen op de achterkant van teken. Boorgaten. Plaats houten paal verticaal op het bord. Markeer het gat posities op de paal. Boor gaten in de houten palen. Draai teken over. Metalen palen moet een reeks van voorgeboorde gaten hebben. Plaats bericht op de rug van de teken.

Draad ringen op bout of zwaargewicht schroeven afhankelijk van de grootte van de post en teken. Duw de bout of schroef door de voorkant van het bord in de post. Zet moer aan het einde van de bout of schroef en draai.

Hints

Als je band over verf die te zwaar wordt toegepast of niet wordt gedroogd, zal het rip off als tape is verwijderd.

Verf moet worden voor buitenomstandigheden.

Share This Post