Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Metal Handdoekrek Verf

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Metal Handdoekrek Verf

Bij het wijzigen van uw badkamer decor op een begroting, kunt u verf op de metalen handdoekhouders, in plaats van ze te vervangen, en wat geld besparen. In één weekend, kunt u verf over chroom, roestvrij staal, messing of smeedijzer en maak glanzend

Advertisement

Bij het wijzigen van uw badkamer decor op een begroting, kunt u verf op de metalen handdoekhouders, in plaats van ze te vervangen, en wat geld besparen. In één weekend, kunt u verf over chroom, roestvrij staal, messing of smeedijzer en maak glanzend of mat afgewerkte rekken van elke kleur die je nodig hebt. Met primers en lakken beschikbaar die band met metalen en remmen roest, kunt u oude en out-of-fashion handdoekhouders als gloednieuwe, gemakkelijker dan ooit tevoren. Zelfs in de natte omgeving van een badkamer, je handdoek rekken zal niet chip, barsten of schil --- als je ze goed schilderen.

Wat je nodig hebt

Heavy-duty metal cleaner

Spons

Gezichtsmasker

Chemisch-bestendige handschoenen

staalborstel

180-schuurpapier

Kleding

metaalprimer

metaalverf

Demonteer de handdoek rek, als het samen eerder werd gezet, en zet opzij schroeven of andere bevestigingsmiddelen.

Maak de handdoek rek met een heavy-duty, ontvetten van metaal schoner, volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Doop een spons in het reinigingsmiddel en wrijf het rek grondig; zorg ervoor dat de stofzuiger beslaat het gehele oppervlak.

Spoel de handdoek rek grondig, en laat het drogen.

Verwijder alle losse afwerking of roest met een staalborstel, en zand het gebied glad met een vel fijn, 180-grit schuurpapier. Veeg het rek met een schone, droge doek, om eventuele schuren resten te verwijderen.

Breng twee lagen primer; Laat de eerste laag volledig drogen alvorens de tweede. Zorg ervoor dat u een primer die is geformuleerd voor uw specifieke type metaal gebruiken. Spray-on primer werkt het beste, maar als u niet kunt vinden, kunt u primer met een sponsje verfroller.

Spuiten op een laag metaal verf die is goedgekeurd voor het type metaal dat u schilderen. Laat de verf drogen volgens de instructies op het etiket, voordat je weer in elkaar en monteer de handdoek rek.

Share This Post