Index / Huis / Hoe maak je een Metal Brake naar Bend Round Corners Gebruik

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Metal Brake naar Bend Round Corners Gebruik

Ronde hoeken verspreid spanning over een groter gebied dan strak gebogen rechte hoeken. De vermindering van spanning elimineert hoek scheuren in aluminium, roestvrij staal of dikker koolstofstaalplaat. In tegenstelling tot een rechte hoek, de vorming

Advertisement

Ronde hoeken verspreid spanning over een groter gebied dan strak gebogen rechte hoeken. De vermindering van spanning elimineert hoek scheuren in aluminium, roestvrij staal of dikker koolstofstaalplaat. In tegenstelling tot een rechte hoek, de vorming van ronde hoeken vereist meerdere bochten met een metaalplaat rem. Een goede lay-out van elke rem locatie zorgt voor een gelijkmatige straal over de kap. Haasten door het proces zal leiden tot de hoek te over-rem en stress op te bouwen over de hele hoek.

Wat je nodig hebt

  • staal regel

    els

    Verende center punch

    degree finder

    Zelf griptang

Markeer het startpunt van de bocht door het plaatsen van een merkteken op het metaal met een priem. Stel het nulpunt einde van een stalen regel op het San Marcoplein. Scribe één mark per 1/8 inch aan de overkant van het metaal met de priem. Beweeg de stalen regel naar de andere kant van het metaal en herhaal de procedure.

Lijn een veerbelaste centrum punch met één aftekenlijn. Druk op de punch in de richting van het metaal tot de punch klikken. Plaats een stempel stempel op elke 1/8-inch aftekenlijn.

Tel het aantal merktekens gelegen tegenover een rand van het metaal. Verdeel 90 graden door het aantal merken. Bijvoorbeeld, 90 gedeeld door 8 punten geteld gelijk 11,25 graden.

Stel een diploma vinder om de gevonden graden --- 11.25 uit het voorbeeld.

Duw de spanhendel van een metaal rem van u af om de rem te openen. Plaats de arm van de mate vinder op de rem bed --- aan de onderkant van de opening --- met het hoofd van de mate zoeker naar de voorzijde van de rem.

Trek de buiging blad tot de bovenkant van het blad zit ook de onderrand van de mate finder weg. Klem een ​​paar zelfsluitende Tang op de voorzijde van de ronde staaf uitlijnen van het blad buigen met de rem basis. Laat de buigen blad handvat. De buigende blad zal in stand blijven.

Schuif de gemarkeerde metaal in de opening van de metalen rem. Duw de metalen totdat alle merken zitten in de opening. Lijn de markering die het dichtst bij u met de voorste rand van de klemmende blad. Trek de klem blad hendel naar u toe om het metaal te buigen.

Laat de spanhendel. Trek de metalen naar u toe om de volgende markering af te stemmen op de voorste rand van de klemmende blad. Trek de spanhendel een tweede bocht te plaatsen op het metaal. Voortzetting van het proces tot elk merk een flauwe bocht en je hebt een 90 graden afgeronde hoek.

Hints

Splitsen van een hoek in meer delen verhoogt de gladheid van de ronde hoek.

Share This Post