Index / Cars / Hoe maak je een MerCruiser Engine Start van de Water

Share This Post

Cars

Hoe maak je een MerCruiser Engine Start van de Water

Als uw boot is opgeslagen op een trailer, zul je uiteindelijk nodig hebt om uw MerCruiser motor te starten uit het water. Of je krijgt het klaar voor een zomer van varen, of gewoon de vaststelling van een probleem, kan het uit het water worden gestar

AdvertisementAls uw boot is opgeslagen op een trailer, zul je uiteindelijk nodig hebt om uw MerCruiser motor te starten uit het water. Of je krijgt het klaar voor een zomer van varen, of gewoon de vaststelling van een probleem, kan het uit het water worden gestart met het juiste gereedschap. U moet een set van outdrive moffen hebben. Deze kunnen worden gekocht op elk varen winkel. Verzuim om water te leveren aan uw motor zal de waaier te branden en de motor oververhit veroorzaken.

Wat je nodig hebt

Tuinslang aangesloten op waterbron

voorbijstreven moffen

Bevestig de outdrive moffen om een ​​tuinslang.

Plaats de moffen over de openingen in het voorbijstreven. Er zijn twee openingen aan elke kant. Zorg ervoor dat de moffen zijn volledig bedekt de ventilatieopeningen.

Draai de waterbron op.

Laat de luchtbellen om hun weg te werken door middel van de moffen. Laat het water door de moffen te stromen in de outdrive gedurende 10 seconden voor het starten van de motor.

Share This Post