Index / Cars / Hoe maak je een Mercedes navigatiesysteem APS Upgrade

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Mercedes navigatiesysteem APS Upgrade

Uw Mercedes voertuig is uitgerust met een navigatiesysteem genaamd de mbrace Navigatie en Destination-systeem, waardoor u met bezienswaardigheden, route bijstand en location-based verkeer. Om de informatie op uw systeem up-to-date, moet u regelmatig

AdvertisementUw Mercedes voertuig is uitgerust met een navigatiesysteem genaamd de mbrace Navigatie en Destination-systeem, waardoor u met bezienswaardigheden, route bijstand en location-based verkeer. Om de informatie op uw systeem up-to-date, moet u regelmatig een upgrade van het wanneer schijven zijn beschikbaar. Neem contact op met uw Mercedes-dealer om uit te vinden hoe je een schijf kunt kopen voor uw navigatiesysteem bij 866-990-9007. Volg de aanwijzingen om jezelf direct naar de klantenservice en vraag de medewerker voor een navigatie-disc. Uw contactgegevens en wacht 7 tot 10 dagen voor te komen in de mail.

Wat je nodig hebt

Navigatie DVD-schijf

Steek de sleutel in het contactslot om de macht over de auto.

Zet uw navigatiesysteem.

Druk op de "EJECT" knop op het systeem. Plaats de schijf die door uw dealer. Wacht tot het aan de schijf te accepteren en om te upgraden naar het.

Share This Post