Index / Cars / Hoe maak je een Mercedes FOB batterij te vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Mercedes FOB batterij te vervangen

Mercedes-Benz voertuigen uitgerust met "Smart Keys" die dienen als sleutelhangers voor de toegang tot en de ontsteking van het voertuig. De Smart Keys zijn uitgerust met kleine accu's zoals die gebruikt worden in horloges. Net als elke batterij,

AdvertisementMercedes-Benz voertuigen uitgerust met "Smart Keys" die dienen als sleutelhangers voor de toegang tot en de ontsteking van het voertuig. De Smart Keys zijn uitgerust met kleine accu's zoals die gebruikt worden in horloges. Net als elke batterij, deze batterijen soms sterven en moeten worden vervangen. Als uw Smart Key lijkt niet erg goed te werken, of als het niet helemaal werkt, is het misschien tijd voor een nieuwe batterij. In plaats van de sleutelhanger om een ​​Mercedes dealer, bespaar jezelf wat tijd en geld door zelf de batterij te vervangen.

Wat je nodig hebt

Pluizende doek

Accu

Verwijder de mechanische sleutel uit het Smart Key door te schuiven op de knop op het uiteinde van de Smart Key en de mechanische sleutel recht uit te trekken.

Steek de mechanische sleutel in de opening aan het uiteinde van de Smart Key en druk deze naar binnen totdat het deksel op de achterkant van de sleutel opent. Verwijder het deksel van de accubak bloot.

Tik op de Smart Key tegen uw handpalm totdat de batterij eruit valt. Gebruik een niet-pluizende doek om de nieuwe batterij, met de positieve kant naar boven.

Installeer het batterijdeksel door het inbrengen van de plastic lipjes, dan duwt het deksel gesloten. Test de knoppen om ervoor te zorgen dat de nieuwe batterij werkt.

Share This Post