Index / Onderwijs / Hoe maak je een meer creatieve Persoon

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een meer creatieve Persoon

Als u denkt dat enige andere mensen zijn creatief, heb je het mis! Alle mensen zijn creatief. U kunt creatief op het werk, thuis, en in al uw hobby's. Je hoeft alleen maar deze eenvoudige stappen om uw natuurlijke creativiteit los te volgen. Allereer

AdvertisementAls u denkt dat enige andere mensen zijn creatief, heb je het mis! Alle mensen zijn creatief. U kunt creatief op het werk, thuis, en in al uw hobby's. Je hoeft alleen maar deze eenvoudige stappen om uw natuurlijke creativiteit los te volgen.

Allereerst is het belangrijk uit je comfort zone te komen en nieuwe dingen te proberen. Als u een atleet, te lezen. Als je van musea, probeer dan een nieuw vaartuig. Als je van muziek, probeer sport. Probeer zo veel nieuwe dingen mogelijk. Als je niet genieten van iets, iets anders proberen. Echt genieten van de vele nieuwe ervaringen in het leven.Vervolgens verander je routine en de manier waarop je dat doet alledaagse dingen. Change waar je ontbijten, wat u eerst moet doen om klaar voor de dag, waar u uw wandeling, of wie je koffie drinken met op pauze te nemen te krijgen. Ga naar een ander restaurant, praat met nieuwe mensen, gaat u naar nieuwe plaatsen. Zelfs mix en anders overeenkomen met uw garderobe.

Zorg ervoor dat u af te stemmen op die stemmen die je vertellen dat je niet creatief - zowel uw eigen en andere mensen. Sommigen van hen zullen stemmen van mensen die je liefhebt om andere redenen. Gewoon niet luisteren naar hun negatieve woorden. Je moet niet negatieve mensen vertellen over uw ideeën op alle.

gun jezelf dan rustig moment in een prive-plek om te brainstormen en ideeën opdoen. Neem de tijd om na te denken. Verbanden leggen tussen de dingen die niet gerelateerd lijken. Verbanden leggen tussen het bedrijfsleven en sport, tussen literatuur en koken, tussen wiskunde en kunst. Veel van de beste ideeën van de wereld komen uit precies dergelijke verbindingen.

Niet bewerken of ontslaan uw ideeën, zelfs als ze lijken dom op het eerste gezicht. Schrijf ze neer, zonder te bewerken ten later kijken. Later kunt u denken en hen te achtervolgen en vind de beste van het beste. Maar niet elke creatieve vonken ontslaan zonder hen een keer te proberen.

Als je problemen hebt met het vinden van ideeën, een plek waar je moet zeker kijken voor verbindingen is in de natuur. Veel zogenaamde uitvindingen zijn echt ontdekkingen of aanpassingen van iets in de natuur. Bijvoorbeeld, heeft het wiel niet te worden uitgevonden, pas ontdekt door iemand die een log roll zag. Snijd een deel van de log, en je hebt een wiel. Veel ontwerpen gebruikt op verschillende gebieden afkomstig uit de natuur en planten. Veel geneesmiddelen zijn ontdekt in de natuur.Houd uw notities, en ga terug naar uw ideeën met een frisse geest op een nieuwe dag. Maak dan gebruik van uw ideeën! Zet uw nieuwe business plan in beweging, het ontwerpen van je nieuwe huis, stel uw lied! Als je nieuwe dingen te proberen, verbanden, en negeer negatieve stemmen, zul je ontdekken ben je veel creatiever dan je ooit voor mogelijk hielden!

Share This Post