Index / Tuin / Hoe maak je een McCulloch 3200 Chain Saw Oil Tank Vervangen

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een McCulloch 3200 Chain Saw Oil Tank Vervangen

De olie tank op een McCulloch 3200 kettingzaag houdt de smering voor de bar en de ketting. Deze tank zit op de starter kant van de kettingzaag en maakt verbinding met de oliepomp. Na verloop van tijd zal vuil en andere onzuiverheden in de olie sluit

Advertisement

De olie tank op een McCulloch 3200 kettingzaag houdt de smering voor de bar en de ketting. Deze tank zit op de starter kant van de kettingzaag en maakt verbinding met de oliepomp. Na verloop van tijd zal vuil en andere onzuiverheden in de olie sluit de olietank. Rotsen, een gebroken ketting en andere projectielen kunnen de buitenwand van het reservoir doorboren tijdens bedrijf. Al deze kan je nodig hebt om de olietank te vervangen op een McCulloch 3200 kettingzaag.

Wat je nodig hebt

 • Goedgekeurde olie container

  Platte schroevendraaier

  Moersleutel

  zuiger stop

  Koppeling removal tool

  Punttang

Zet de kettingzaag op een werkbank, met de starter naar u toe. Draai de olietank dop en laat alle resterende olie in een goedgekeurde olie container.

Maak de cilinder deksel op de bovenkant van de zaag en verwijderen. Maak de vier schroeven die de starter klep naar buiten kader van de kettingzaag. Pop de starter te dekken van de kettingzaag.

Maak de bar moeren op de koppeling kant van de zaag. Neem de koppeling cover, een bar en een ketting van de zaag. Haak de rubber boot vanaf het einde van de bougie. Steek de zuiger aanslag in de bougie gat.

Draai de koppeling hub met de klok mee met de koppeling removal tool. Verwijder alle van de koppeling delen. Maak alle schroeven van de rechter helft van de zaag lichaam om het motorblok.

Draai de worm rijden tegen de klok in en verwijder het van de krukas stomp. Schroef de oliepomp schroef. Til de oliepomp van de motor en de stekker uit het olie-opbrengst slang.

Maak alle schroeven waarmee de voorste handgreep om het lichaam van de zaag en verwijderen. Zoek opnieuw van de resterende schroeven aan de linker helft kader van de zaag aan het motorblok van de zaag.

Wrikken uit de brandstof primer lamp met de naald neus tang. Pop uit de linkerhelft kader van de zaag lichaam, met behulp van de schroevendraaier als een wig. Wrikken uit de olietank met je handen. Controleer de staat van de olietank onderdelen, met inbegrip van het vogelbekdier, het oliefilter en de afstandhouder.

Installeer een nieuwe tank en andere beschadigde onderdelen vervangen op de olietank en de oliepomp. Zet de kettingzaag in omgekeerde volgorde.

Hints

Teken een ruwe grafiek van de gedemonteerde onderdelen om te helpen bij het terugplaatsen van.

Share This Post