Index / Huis / Hoe maak je een Maytag Microwave oplossen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Maytag Microwave oplossen

Uw Maytag magnetron heeft een probleem en je weet niet hoe het te repareren. Voordat u de dealer of de hersteller noemen, proberen om een ​​oplossing voor het probleem te vinden op uw eigen, zodat u zelf kunt opslaan enige tijd, ergernis en geld. Gel

Advertisement

Uw Maytag magnetron heeft een probleem en je weet niet hoe het te repareren. Voordat u de dealer of de hersteller noemen, proberen om een ​​oplossing voor het probleem te vinden op uw eigen, zodat u zelf kunt opslaan enige tijd, ergernis en geld. Gelukkig Maytag heeft een product support website die ondersteuning biedt voor hun magnetrons en andere apparaten. U kunt ook de service handleiding en informatie over de specifieke problemen van de magnetron in de onderstaande middelen.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    multimeter

Haal de stekker van de magnetron en verwijder de behuizing schroeven. Trek de zaak terug om deze te verwijderen. Ontladen van de condensator volgende - het zal nog steeds een gevaarlijke lading, hoewel de magnetron niet is aangesloten op de stilste manier om te ontladen is met behulp van een 100.000 ohm 25 watt of grotere weerstand met een clip leiden tot het metalen chassis.. Zo niet, sluit het ene uiteinde van een jumper draad aan de condensator terminal met de diode en de andere naar een goed geïsoleerde schroevendraaier en raak een grond.

Verwijder het bedieningspaneel door de schroef aan de bovenzijde van het aanraakscherm. Til het bedieningspaneel omhoog en uit de onderste lipjes los te maken.

Test een deur of lock schakelaar voor continuïteit na het loskoppelen van de bedrading van de schakelaar. Je zou moeten krijgen een oneindige lezing met de deur dicht en 0 met de deur open. Zo niet, vervang de schakelaar.

Verwijder de draden van de magnetron voor het testen. Meet de weerstand over de klemmen - de multimeter moet kleiner zijn dan 1 ohm lezen. Dan, meet van elke terminal aan de grond - de multimeter moet oneindige lezen. Vervang de magnetron als je verschillende lezingen te krijgen.

Problemen met een gesprongen zekering volgens wanneer het waait. Als hij blies nadat u openen of sluiten van de deur, het probleem is de primaire, secundaire of de monitor switch. Als het blies wanneer u "Start" drukt, het probleem is of de transformator, condensator, magnetron, blower motor of printplaat.

Hints

Test de magnetron lekkage straling na onderhoud. U kunt een monitor te kopen bij Radio Shack of een soortgelijk elektronicawinkel.

Share This Post