Index / Huis / Hoe maak je een Maytag droger Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Maytag droger Reparatie

Het kan een echte overlast zijn als je Maytag droger stopt met werken. Als het winter, kunt u niet uw kleren buiten hangen te drogen. Je wilt niet om hen te laten druppelen binnen droog, en je zeker niet wilt beginnen gaan naar een wasserette weer. E

AdvertisementHet kan een echte overlast zijn als je Maytag droger stopt met werken. Als het winter, kunt u niet uw kleren buiten hangen te drogen. Je wilt niet om hen te laten druppelen binnen droog, en je zeker niet wilt beginnen gaan naar een wasserette weer. Een Maytag droger, net als een apparaat, moet regelmatig onderhoud en reiniging te houden naar behoren functioneert. Als uw droger gaat uit om wat voor reden, weet dat je vaak kunt repareren van een Maytag droger op uw eigen.

Controleer het circuit box in uw huis om ervoor te zorgen dat u een doorgebrande zekering niet. Een doorgebrande zekering wordt donker en mistig kijkt in de glazen ruit van de zekering. Als je wel een doorgebrande zekering, vervang de zekering.

Controleer of de stroomonderbreker in uw huis niet is doorgeslagen. Als het is geactiveerd, zal het in de middelste stand, niet in de positie "aan" zoals je andere werkende circuits. Als het is geactiveerd, reset het dan.

Onderzoek de Maytag droger deur om ervoor te zorgen dat deze volledig is gesloten en vergrendeld. Duw in de deur helemaal, en je zal de vergrendeling vast. De droger deurklink moeten stevig worden beveiligd of de droger niet werken.

Druk stevig op de "Start" knop op de Maytag droger, en houd de knop 2 tot 5 seconden. Als er een grote belasting in de droger, moet u de startknop iets langer voor de droger te beginnen houden.

Kijk om ervoor te zorgen dat de Maytag droger niet is ingesteld op "Wrinkle Prevent." Als het is ingesteld op deze instelling, dan schakelt de cyclus bedieningsknop op de droger aan "Automatische Droger" of "Sensor droger."

Druk op de "Cycle Signal" knop op de Maytag droger, en houd hem in. Dit zal uit de "Controls Locked" functie die kunnen worden veroorzaakt de controles op te sluiten in te schakelen.

Controleer of u niet per ongeluk heeft ingesteld de Maytag droger "Air Fluff" of "Air Only" op de controle van de temperatuur instellen als je niet krijgen van een warmte aan uw Maytag droger.

Zorg ervoor dat het gas afsluiter op de Maytag gas droger is geopend. Anders kan je de trommel draaien, maar de droger kan niet verwarmen. Open de gasafsluitklep, dat zich in de toevoerleiding. De klep is geopend wanneer de klep steel blijft zelfs met de gasleiding. (Bekijk de handleiding van uw Maytag eigenaar.)

Share This Post