Index / Huis / Hoe maak je een matras te koppelen aan een Truck

Share This Post

Huis

Hoe maak je een matras te koppelen aan een Truck

Transporteren van matrassen op de openbare weg kan gevaarlijk zijn en leiden tot ongelukken als ze niet goed gedaan. Bij gebruik van een vrachtwagen naar een matras bewegen, moet ervoor worden gezorgd dat de matras is beschermd en ook veilig. Wind ka

Advertisement

Transporteren van matrassen op de openbare weg kan gevaarlijk zijn en leiden tot ongelukken als ze niet goed gedaan. Bij gebruik van een vrachtwagen naar een matras bewegen, moet ervoor worden gezorgd dat de matras is beschermd en ook veilig. Wind kan matrassen veroorzaken afblazen van een voertuig, en de matras kan ook worden beschadigd door puin. Onbeveiligde matrassen kan ook komen vrij en raakte de andere auto's op de weg.

Wat je nodig hebt

  • Touw

    tarp

gesloten vrachtwagen

Bedek de matras met een zeil voordat u hem in de truck. Als u gebruik maakt van een verhuiswagen of vrachtwagen met een grote omheinde opslagruimte, is de belangrijkste zorg de bescherming van de matras.

Leg de matras plat op de truck bed. Zorg ervoor dat het zeil bestrijkt het hele matras. Als u nodig hebt om de matras op te staan, plaatst u het zo dat het leunt tegen een zijde van de truck.

Met touw aan de matras te bevestigen aan de zijde van de opslagruimte in de vrachtwagen. Veel bewegende trucks zijn voorzien van houten rails aan de kant te staan ​​voor tie downs. Bind een uiteinde van het touw aan een rail bij de top van de matras, voert het touw over en onder de matras en bind het andere uiteinde op een onderste rail.

pickup Truck

Bedek de matras met een zeil. Om het zeil te beveiligen, bind touw rond de matras van boven naar beneden en van links naar rechts, het verpakken rond de hele matras. Dit zal het zeil te houden van waait uit.

Plaats de matras op zijn kant op een zijde van de pick-up. Dit zal de lucht lift dat de matras kan trekken uit de vrachtwagen te verminderen. Als u een boxspring of een ander matras, plaats het aan de andere kant van de pick-up bed om de lading in evenwicht te brengen.

Gebruik de band downs in de pick-up truck bed. Sluit het touw aan de touwen die zijn gewikkeld rond de matras zeil. Sommige vrachtwagens tie downs aan de zijkanten en de bodem van de laadbak. Zorg ervoor dat ten minste een van deze band downs verbinding aan beide zijden van het matras. Indien mogelijk, lopen een touw rond de matras en sluit deze aan op een deel van de truck chassis onder de truck naar beneden de buitenkant van de truck. Doe dit in aanvulling op het vastbinden verbindingen.

Sluit de pick-up truck achterklep als de matras niet voorbij de achterkant van de truck bed. Als u de achterklep niet kunt sluiten, binden twee touwen over de opening om te voorkomen dat de matras glijden uit.

Hints

Beschouw het huren van een rijdende vrachtwagen. Dit is een veilige manier om een ​​matras te verplaatsen en vermindert de kans op beschadiging van de matras of een ongeval uit de matras uitschuiven van de truck.

Rijd langzaam met een matras in uw pick-up truck. Denk aan het vermijden van snelwegen, zodat je langzamer kunt rijden.

Controleer vaak om ervoor te zorgen dat de matras is nog op zijn plaats.

Share This Post